Helgen och dagen i korta drag.

Lördag: 
Steg upp med Tuva vid halv åtta. Vi lekte på här hemma. Jag vispa ihop en aioli som vart super lyckad och sen vispade jag ihop lite chokladmaränger som inte vart fullt lika bra.. Dom skulle bli stora och fina men vart som platta och fula men goda.
När Jonas kom hem packade vi ihop våra saker och Tuvas saker och satte oss i bilen. Tuva lämnade vi hos mormor som så klart var över lycklig. Vi fortsatte mot Piteå och till Linas stuga för att fira lilla gumman som fyllde hela 22år. En annan är bara just lite äldre.

Där hade vi det jätte trevligt, Jonas var dock ganska trött så han gick och la sig vid 23 och vid 00.30 var det min tur att gå och sova. Var så trött. Men tack så mycket för en trevlig kväll!

Söndag:
Vi for hem från Pite ganska tidigt då Jonas skulle jobba. Vi hämtade lill gumman och for hem packade ur bilen sen for Jonas till jobbet för att jobba ett 12 timmar långt pass för att sen ha en hel vecka ledigt.
Jag och Tuva lekte på fast jag var rätt så trött. Syndade med att äta pizza till middag. Det var väldigt gott.
Tuva somnade vid sju och bara en timme efter henne var jag oxå i sängen.

Måndag:
Efter en inte allt för rolig natt så har vi ändå fått lite gjort här hemma. Jag har dammsugit medans Jonas var på gymmet och sen har vi plockat till lite. Kastat bort sommar blommorna som varit vissna länge... Varit till min farmor som fyller år idag, hela 81år. Grattis till henne! Vi har stor handlat mat och haft främmande.
Nu ska vi se film. Ice age 3!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus