Skor

Nu tror jag att jag har hittat min bröllopsskor.
Men det är ju svårt att säga innan man har provat dom, men fina var dom iaf.

Måste nu bara planera in en resa till happis då skorna fans på skopunkten.
Ska nog även fara in till stan nåndag och kolla om dom har fått in nå vita fina skor någonstans. Gillar inte dom som finns på skosöder.
Någon som har nått bra tips?
Kanske man slipper åka till happis om man hittar här.



Kommentarer
Postat av: jenny

hej

vad har du för storlek på skorna? jag har splitter nya vita pumps i storlek 37 aldrig använda, dom var för stora när jag beställde dom och fick hem dom...

fick köpa nya, för vi gifte oss i helgen :)

//jenny

2010-05-26 @ 15:32:52
URL: http://lilllarsson.blogg.se/
Postat av: Johanna

Har samma problem här också att hitta mig nå bröllopsskor inte riktigt hittat nå man fastnat för då ja tidigare varit och tittat här i stan, så frustrerande när de inte finns nå man kan hitta eller ha heller, men ska försöka göra ett nytt försök o hitta sig ett par, såg också att dom hade på skopunkten ett par snygga men svårt o beställa över nätet om man inte vet om dom passar ju, är ju en bit o åka ju men hittar man inga andra här måste man väl ta sig dit o kolla för börjar ju som vara dags att behöva införskaffa sig ett par nu imom kort:).

2010-05-26 @ 20:01:36
URL: http://lillajohannaa.blogg.se/
Postat av: Linda

Men går det inte att beställa på nätet från Skopunkten? :)

2010-05-26 @ 22:09:26
URL: http://liiindur.blogg.se/
Postat av: Johanna

Jaså säger du de men de lät ju bra och blir säkert bra det ju oxå o självklart är de ju alltid bra o höra sig för vad alla koditorier tar o så =).



Jaså säger du det ja då förstår ja att de kanske inte var så lätt att se så mycket av lokalen då..hehe men går ju o kika flera ggr så:).



Vi ska oxå fara en sväng o kolla på lokalen där och så för att planera lite mer kring dukningen o lite hur vi ska ha bordsplaceringen o så även om ja vet ungefär hur de kommer bli men kul o bra o se lokalen ju även om man varit där förut men var ett bra tag sen så:).

Ja de är ju bra och fördel för dig som jobbar där borta på nordkalotten om att ev kunna få låna lite porslin där helt klart om du får tillgång till de ju:).

2010-05-26 @ 23:30:54
URL: http://lillajohannaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus