Fredag

Nu sitter jag på jobbet och har just öppnat restaurangen.
Det är väldigt lugnt här idag.

Innan jag började jobba så var vi en sväng på stan med Jonas föräldrar. Vi har hunnit umgås en hel del nu när dom varit i luleå några dagar.

Vilket underbart väder vi har. Här är det just nu 24ºC.

Igår var det oxå fint ute, fast förmiddagen spännderades i källaren då rörmockaren(Johannes) vad och tog bort elementet och tillhörande rör plus förberede för ett nytt element.
På kvällen for vi ut till örarna där Johannes och Maria bor och grabbarna tog en bastu och jag och Maria var inne och lekte med ungarna. Det skilljer ju bara nån månad mellan Wille och Tuva. Mycket trevlig kväll.

Senare då jag slutar för kvällen blir det att åka hem och baka lite inför lunchen imorgon då min kusin och hans tjej kommer, de bor ju i sthlm annars men är nu uppe och hälsar på.
Min kära far fyller även år i morgon så det blir att fara och fira han också och ev blir det lite grillning hos oss på kvällen: Fullt upp med andra ord.

Nä, nu jobba igen!

Kommentarer
Postat av: Angelika

Ja det känns skönt att veta att sommaren är räddad när det gäller pengar :) Det är faktiskt i Kalix som jag ska jobba, min gamla chef ringde och frågade om jag ville komma. och man kan ju inte direkt tacka nej ;) Det är på KafeFägnan som jag är inbjuden på Intervju på måndag (i gammelstad). men ska tacka ja till jobbet i kalix i morgon så blir ingen intervju.

Har du inget sommarjobb?



ja ni får komma någon annan dag. dock jobbar robert kl6-15 hela nästa vecka, men vi hinner ju träffas :) hoppas allt är bra med er annars!

2010-05-15 @ 19:04:08
URL: http://www.crazyangie.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus