Gårdagen!

Jag och Tuva var slöa och tog bilen in till stan. Vi började med att fara på barn och utbildningsförvaltningen för att lämna i papprena om hennes dagis plats. I receptionen möttes vi av det i mina ögon sett det absolut suraste fejset jag sett på mycket länge.

Dom skulle ha lunch stängt där mellan 12.15-12.45 när vi kom var kl 12.05. Tanten som satt där såg minst sagt besvärad ut att vi skulle störa henne. Men iaf vände hon sig demostrativt om och sneglade på klockan som hängde på väggen men konstaterade att: Fan jag måste nog hjälpa dom. Drog en djup suck ställde  sig upp och kom fram till luckan.

Vilken service!

Efter det for vi till banken, där fick vi nog träffa den mest inkompetenta personen på hela det stället. Var där för att öppna ett spar konto åt Tuva och sätta in hennes födelsedags pengar. Han frågade då om jag fyllt i någon insättningsblankett??  Nej, sa jag, eftersom att det inte finns något konto ännu så är det ju lite svårt att fylla i en sån. Ett nervöst skratt från bankkillen.
Men sen barkade det helt. Han hade ingen koll alls på vad det var jag ville ha då jag sa att jag ville ha ett sparkonto i Tuvas namn och att jag vill att om det ska tas ut pengar från det måste både jag och Jonas skriva under för att få ut nå pengar.

Tror ni då att jag kunde öppna ett sånt konto?
NEJ!
Då måste Jonas vara med.....   ??? What???!!! Varför? det är ju inte så att jag begär om ett lån i hans namn utan för f*n ett spar konto åt våran dotter...!
Nu kan ni ju gissa om jag vart irriterad.

Till saken hör också att min mamma har öppnat ett sånt sparkonto till Tuva i en annan bank och även där måste både jag och Jonas skriva under om vi vill ha ut pengarna men då var varken han eller jag med........!! Hur gick då det till?

Ja, ja vi får väl fara båda två till banken och öppna upp ett sparkonto i hopp om att få prata med någon som har lite koll.

På banken mötte vi Linda, Tyra och Sofia som vi sen gick och tog en fika med. Väldigt trevligt! Har ju inte sett Tyra i verkligheten förän nu. Himel och plättar  vad söt hon är och det bara lyser bus om henne.

Sen på kvällen kom mormor, morbror, gammelmormor och gammelmorfar hit för att fira Tuvas 1års dag. Tuva fick en trehjuling, en bok och en slant att sätta in på banken.

Det tror jag var min dag det. Det vart ett himla långt inlägg det här men jag hoppas att ni orkar läsa det iaf.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus