Helgen

Fredag: Jag och Tuva tog det lugnt på förmiddagen. När Jonas vaknade vid ett så plockade vi till lite här hemma och sen for vi in till stan och mötte upp mormor/mamma.
Vi var och tittade lite på kläder åt Tuva, hon ska ju snart börja på dagis och då måste man ju se över vad det kan behövas. Hon fick sin lite strumpor utan halkskydd och ett par mockasiner från Lindex av oss och mormor(mest mormor).
Sen så var vi på Polarn och Pyret och där hittade vi den här tröjan

Hon fick även en jätte fin klänning av mormor man jag hittade ingen bild på den :(

Efter att vi varit på stan så var vi hungriga och stannade på exotic och tog med lita mat hem. Gott! Det var himla länge sen. Vi tittade på Let´s dance och drack lite vin och åt ost och kex. Mums! Efter det så gick vi och la oss.

Lördag:
Vi steg upp ganska tidigt och började att göra oss klar för att åka skidor. Termometern visade mycket kalla grader men dom hade lovat ganska varmt (läs inte svin kallt) och soligt så vi tog chansen. När vi packat in oss, skidor(på taket) pjäxor, barn, hundar och barnvagn i bilen var det ganska så fullt. Tuva och hundarna for vi med till morfar/pappa och då vart det genast mycket luftigare i bilen igen. När vi plockade upp Micke fick vi veta att Peter skulle med så Tuvas bilbarnstol fick fara upp till Micke en sväng. Vi for vidare och plockade upp Peter sen vbar det av mot kåbdalis.
Efter vägen var det mycket soligt men väldigt kallt. Det vara nere på -26 ett tag och vi tänkte att det här kan fan inte bli bra men sen när vi kom fram var det bara -11 och strålande sol.

Jag var mycket nervös och hungrig vilken resulterade i ett riktigt pissigt första åk. Var så less, arg och besviken på mig själv för att jag är så himla dålig. Men jag vart faktiskt bättre under dagen. Kan stolt säga att jag inte ramlade nå dom sista tre åken. Men när jag gav mig, några åk innan killarna, värkte hela min kropp framför allt lår och knän. det absolut skönaste var då jag fick av mig pjäxorna igen. Men det var riktigt roligt trots allt! Ser fram emot när vi ska åka nästa gång.

På väg hem var det jag som körde och det gick bra, vi vart även bjudna på mmiddag hos pappa då vi kom fram. Mycket uppskattat! Men jösses så trött vi var då vi landade hemma hos dom. Var så trött så jag orkade knappt äta. Det vart en mycket tidig kväll på genvägen!

Söndag:
TRÄNINGSVÄRK!
Det tog mycket bra åkningen igår. Rumpa, vader, lår, jag lovar att jag känner av varje muskel i hela benen. SKÖNT!
Hela familjen tog sig en promenad på morgon i det underbara  vädret. Tuva mår inte alls så jätte bra idag hon har fortfarande hosta och lite feber och snor, men lite frisk luft är ju aldrig fel. Framför allt inte då man ligger nerbäddad i en vagn och bara myser/sover.

Efter promenaden så gick jag och gjorde klart Jonas uppdrag han fick tidigare i veckan. Storstädning av toaletten! Dammtorkade och skurade allt. Nu är den skinande ren igen.
Tvättade två maskinen tvätt och sen har vi varit och handlat lite nödvändingheter. Vi avslutade den lilla  trippen med en fika på Trend. Vi tog varsin semla men av någon konstig anledning fick jag en med vaniljkräm istället för mandelmassa? Det var gott det oxå ides inte gå och byta. Jonas fick en vanlig semla.

När vi kom hem så lagade vi middag, det blev tacos. Mums!
Annars har det inte hänt så mycket mer.

Nu ska jag hoppa i duschen och sen sova som resten av familjen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus