Ändrade planer! Viktigt!

Idag skulle jag boka hotellrum för våran bröllopsnatt. Så klart var det ju inge problem MEN när jag gör det säger receptionisten
-Visst är det Lulekalaset då?
-Va?! säger jag, är det?

Vi kollar upp det och mycket riktigt, det är SATANS JÄVLA LULEKALASET! Jag känner hur hela min värld rasar under mina fötter. NEJ!

Så vi måste ändra datum än en gång vilket känns förjävligt. Men vi ska ring och höra med kyrkan hur det ser ut och vilken dag som kommer att passa, sen måste jag försöka boka om lokalen. Tur som tusan att jag inte hunnt beställa inbjudningskorten ännu.

Så alla som fått veta datum den 7 augusti, alla har inte fått info än, men ni som fått det kan nu alltså stryka det för jag vill inte gifta mig i domkyrkan mitt under lulekalaset. Nytt datum kommer innom kort!

Kommentarer
Postat av: Johanna

Usch vad trist att ni fick ändra datum på erat bröllop ni tänkt ha och att de råkas alltid vara helgen då luleå kalaset är, fast kalaset är ju oftast där i början av aug olika beroende när lördagarna faller in i början Hoppas de löser sig o ni får ett nytt bra datum ni vill ha o allt de ni var tvungen boka om, håller med klart man inte vill gifta sig när själva luleå kalaset är!.

2010-02-27 @ 09:41:09
URL: http://lillajohannaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus