2010-02-26

Dagen har varit full.
Vi steg upp och gjorde det som är det tråkigaste varje månad. Betala räkningarna.
Efter det for vi in till stan och var båda på rea på Intersport och sen på bokrea. Det vara bara Tuva som fick sig lite saker som vanligt. Hon fick en gul baddräkt med nyckelpigor på och lite böcker. Vi slank även in på kappahl och där fick lite andra kläder oxå.
Vi gick sen hem till mamma och åt lite lunch som vi köpte med från Max. Tuva fick sig lite hamburgare och pommes, hon älskar pommes, och dippa är ett måste.. Tur att man inte äter sånt så ofta.

När Jonas for till jobbet kom mamma hem från sitt, Vi gick då upp på stan en gång till, Tuva fick några till böcker.

Sen har jag hunnit vara och jobba oxå, det gick jätte bra och var himla kul. I morgon blir det jobb igen fast då i boden.
Tuva ska sova hos mormor hela helgen eftersom att vi båda jobbade kväll i dag och imorgon jobbar jag sent och Jonas ska kliva på natten på söndag och behöver då få en lång sovmorgon och jag har inte heller någon lust att stiga upp vid 7 då jag säkert inte är hemma före 4 på morgonen.
Hon har det nog bäst hos mormor.

Fatta att  hon börjar på dagis på mådag och iomd har jag varit mamma ledig sista dagen igår... :( Käns lite läskigt... men är övertygad  att det kommer att gå bra. Hon behöver det. 

Nu ska jag försöka orka se curling finalen...

Kommentarer
Postat av: Johanna

Jag förstår hur de känns när ens barn ska börja på dagis man tycker dom är ju så himla små än ju men som sagt som du säger allt brukar bara gå bra oftast med inskolningarna dom små brukar ändå så fort ha så lätt o komma in i det hela och anpassa sig när dom fått vara några dagar:).

2010-02-27 @ 09:37:09
URL: http://lillajohannaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus