Lördag

Det vart ju inget Aapua för oss då Tuva varit så gnällig och bråkig de sista nätterna och nu är hon dessutom jätte snorig. Det är nog tänder på G...
Lite trist ändå att vi inte for, man hade ju ställt in sig på det. Men vi får väl åka nån annan helg istället.

I går for jag och Tuva till morfar och åt middag. Ja, inte Tuva som mat vägrade igår åt typ bara några skedar till lunch och samma till middag.... Men jag fick mig en himelsk god lasange. Kicki och Viola kom oxå dit från kalix.
Drack två glas vin och Tuva fick prov sova i deras resesäng som dom införskaffat. Det tog dock  ganska länge innan hon ville somna klockan var ett bra tag efter 21. Vi satt och surrade en hel massa. När Jonas slutade kom han oxå upp och vi satt ett bra tag efter att han kom. Kring 00 vaknade Tuva och då for vi hem. Hon var vaken hela vägen i bilen och ett tag efter vi kommit hem oxå. Hon fick sig en till flaska vällling och en supp då samnade hon till slut. Dock inte för så länge. Kring 02-02.30 vaknade hon och fick då komma till våran säng och den här gången somnade hon på stubben.

Idag fick vi besök av Kicki och Viola en sväng. Jag bjöd på fika och gav Viola en hårklippning. Lilltjejen hade ju varit och klippt lite själv, så fick jämna till lite.
Annars har det inte hänt så mycket, Tuva fick bada lite skumbad innan hon gick och la sig.

Fast det har hänt en del med Tuva idfag förresten. Hon har satt sig själv och tagit sina första kryp steg. Japps, magen var inte i golvet... Hon kanske kommer att börja krypa iaf..?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus