Full rulle

Dagen började med att vi vaknade kring 08 och då var det bara att stiga upp och göra oss klara för att gå in till stan och möta upp Lina och Leo för lite babysång. Efter det vart det att gå runt på stan och vela ha en massa saker som man ändå inte har råd med.
Tuva fick sig två pyjamaser och en tröja.
Vi kom hem runt 15 och då satte jag igång med att dammsuga och skura hör hemma. Hundarna skräpar ner så himla mycket den här årstiden eller Tyke skräpar ju alltid ner mer eller mindre. Ska ta och försöka hinna klippa ner han nästa vecka då Jonas är ledig.

Nattningen idag gick mycket bättre än i går, vi har börjat att bara ge henne välling och när hon ätit den går vi ut. Igår vart hon helt hysterisk och var det i kanske en kvart innan hon tillslut somnade. Idag tog det bara 5 min skrik innan det vart tyst  så det går åt rätt håll.

Det har inte blivit nå träning den här veckan hittills men det är för att jag har lite ont i halsen och vill då inte göra det värre genom att träna. Men det är inte så farligt så kanske att jag åker i morgon eller på torsdag, känns inge bra att inte göra nå...

Jonas är risig som fan han vet inte om han ska fara och jobba i morgon, men vi har inte råd egentligen att han är hemma. Fan att man alltid ska ha så j-la dåligt med pengar....

Ja ja då har ni fått höra lite om oss idag med!


Kommentarer
Postat av: Linda

Den här årstiden är det inte kul att ha hund, jag vet! Och ändå är ju har ju inte Benz så farlig päls som allt fastnar i..

2009-10-20 @ 21:21:36
URL: http://liiindur.blogg.se/
Postat av: Angelika

usch är du sjuk :/ vad trist! Kanske du är frisk i morron? Jag o josse ska och träna kring 17 tiden.. =)

2009-10-21 @ 14:55:51
URL: http://angelpuss.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus