Vad har hänt sen sist?

Faktiskt ganska mycket.
I fredags  var jag med Marie och red islandshäst hos Anna, det var svin kul men jag är inte duktig på att rida. Hästarna var så himla fina och snäll och jag satt kvar hela tiden. Men gissa om jag hade ont i baken sen. Fick även en hel del träningsvärk som fortfarande håller i sig.  Vill dock fara och rida snart igen tror att det var över 10 år sen jag satt på en häst rygg sist.
Jonas for på p-fest på western farm mot kvällningen.  Jag och Tuva for då till mamma och åt middag och Tuva fick sova över där. Vi åt tacos, himel och plättar vad gott det var. Det var länge sen vi åt det. Vi såg idol och hade hel mysigt innan jag lämnade Tuva och mormor och tog med mig pojkarna hem och gick och la mig. Jonas kom hem vid 3.
På lördag åkte vi till Ikea, jag, Jonas, mamma och Tuva. Shoppade lite julpynt och ljus. Fick även med oss en lampa till vardagsrummet och en nattlampa till Tuva. Vi tänkte köpa en matstol till Tuva nu när hon ska börja äta själv, men så klart var den slut eller en del av stolen var slut.
Tänkte att jag skulle visa vilken stol det var men den finns inte på ikeas hemsida. Den var en nyhet.

När vi kom hem från ikea märkte vi att Tuva hade fått hög feber och var helt slut. Hon hade nästan 40 grader.
Jag har ju gjort planer för kvällen så Jonas fick ha hand om tösen själv i några timmar. Det hade gått jätte bra. Själv njöt jag av några timmar barnfri i goda vänners lag hemma hos Marie med vin, choklad, ost, snacks och frukt. Himla mysigt hade vi.

När jag kom hem vaknade Tuva och vi kollade tempen på henne och den var över 40, hon fick då en supp plus att hon fick komma och sova med oss i stora sängen.

igår var det första advent och vi julpyntade här hemma. Mamma och hjälpte till. Jonas for till jobbet kring 14 och vi fixade det sista pyntet. Vi har inte så mycket pynt förutom det som ska sitta i granen och den har vi inte tänkt pynta än på ett tag. Men nu har vi iaf julgt och fint.
Har faktiskt börjat att tycka att julen är riktigt mysigt.

Idag har Tuva inte haft så hög feber fast den steg lite nu på kvällen och fick en supp innan hon somnade. Hoppas att hon sover hela natten i egen säng nu när hon sovit hos oss två nätter.
Vi har även varit på BVC på koll idag och tösen väger nu 9100g och är 72,5cm lång. Mammas stor tjej.

Nu ska jag se lite tv och bara vara till Jonas kommer hem, då ska vi nog kanske äta lite ost och kex.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus