Ursäkta men!

Måste bara få det ur mig!

Satt just på HM och tittade lite på kläder åt Tuva. Visst har dom himla mycket fina/söta klder till flickor men då ska alla jävla plagg förstöras med den där jävla katten.
JAG HATAR HELLO KITTY!

Och fan den är ju överallt och på allt.
Har inte tänkt köpa nå med katten till Tuva för jag är så less den att jag vill spy. Visst det var söt och gullig för typ 5 år sen men nu har det gått till överdrift.
Så här vill jag göra med katten!



Lyckades dock kicka hem lite fina julsaker från HM Home.


Annars har det inte hänt så mycket. Varit och besiktat bilen idag och den gick igenom Sen har vi varit en sväng till morfar, efter det for vi och köpte lite julklappar med mormor. Jag köpte även en svart halm-julbock med vita snören.

Kommentarer
Postat av: Josefine

hehe..håller m dig om HK!its everywhere, inte något udda längre! Pilates nästa vecka passar mig bättre också eftersom vi har barnen nu så då vill man ju ta till vara på all tid:)jo bara vara försiktig m träningen så d inte blir värre.

oki doki. bara hålla tummarna då att det funkar :)

2009-11-09 @ 22:14:57
URL: http://emjowa.blogg.se/
Postat av: lina

Men vad roligt! :-) Är det någon speciell dag som passar er bättre? Slå en pling imorgon då ni vaknar!! Förresten så jobbar jag mödarpass nästa helg, 16-22, 12-21,12-20. Så jag kan inte med någon tjejmiddag. Fan för att få ihop en dag alltså!!! :-)

2009-11-09 @ 23:26:35
URL: http://linaoh.blogg.se/
Postat av: Josefine

okej..ja tyvärr är det väl så att det alltid är nån som inte kan.Sist så var vi 8 inbjudna o slutade m att vi bara var 3. men men...jag kan typ alltid så mig spelar d ingen roll :) har aldrig testat pilates, däremot kört en del yoga hemma.Mina läkare, sjukgymnaster o massör har alla rekommenderat pilates,men det har inte funnits på Nautilus så länge o d har inte riktigt klaffat ännu m tider o orken :/ är stel som en pinne iaf(pga muskelinflammationerna jag haft) så det blir väldigt intressant att se hur kroppen reagerar på det :) nu krypa ner till sängs igen, redan hunnit sova 1,5 timme, "råkades" få i mig 1-2 daim choklad bitar o d totalt "knocked me out". Natti!

2009-11-10 @ 23:17:45
URL: http://emjowa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus