God morgon.

Hade inte tid att uppdatera i går med vi han med ganska mycket.
Dock har min sambo väldigt svårt att  prata klar språk med folk vilket ledde till att vi inte hade tillgång till släpet under dagen, men men vi får köra bort allt idag i stället.

Igår hann vi iaf ta upp en massa skräp bla tre garderober och tre dörrar, tre underskåp och två överskåp, en massa kartonger och div annan skrot man av någon konstig anledning har kvar, lite gamla kläder. Sen började vi även att riva bort masonite skivorna från väggarna, och ta bort den sexiga heltäckningsmattan som är där nere. Men eftersom att rummet inte är tomt så är det lite svårt för vi har inget annat ställe att sätta det på men vi har iaf hunnit riva bort i halva rummet.

I dag ska vi då köra skräpet på tippen och vaccinera Tuva. Sen ska jag fara och träna hann ju inte med det i går fast fick ju göra en hel del kroppsarbete och det var ju riktigt skönt.

Sen kanske vi fortsätter att rensa i källaren. så skönt att få bort en massa grejer.

Jo, vi hittade barnspärrarna oxå så vi behöver inte köpa nya igen. Dom låg på en stol där nere med två filtar över. Vi har jätte bra ordning där nere! NOT! 

Nä nu ska jag gå och klä på mig och äta frukost.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus