Go´ kväll

Nu har vi satt och i soffan och tar det lugnt ett tag innan sängen ropar.

Idag har jag inte hunnit med allt som jag hade tänkt men det dök upp lite andra saker.
Har iaf gjort det viktigaste och det är att skura badrummet. Känns skönt att ha det gjort.
Jag och Tuva vaknade/gjorde morgon kring halv 9.
Riktigt skönt!

Såg då att jag hade fått ett mess av min chef från Nordkalotten som ville att jag skulle höra av mig, det gjorde jag så klart. Hon ville att jag skulle komma och provsmaka den nya menyn på Köpmannens kök. Så jag vet hur allt smakar, skulle få en del timmar nu fram tills jul. Skönt att få in lite extra pengar.
Hon tog Jonas schema och skulle sätta sig och göra ett schema åt mig. Blir nog både lite julbord på NK och lite ala carte på artic. Kanske även lite frulle och lunch. Ska bli kul att få komma igång och jobba.

Nästa vecka ska jag fara till arbetsförmedlingen och höra mig för om det finns chans att få gå en utbildning som jag vill gå. Dock är den i hedenäset i övertorneå, och är i några månader men vill ju verkligen utbilda mig så jag kanske får leva med att vara borta från Tuva och Jonas på veckorna.

Vi har oxå hunnit vara på barnenshus och köpt barnspärrar igen då vi inte kan hitta dom som vi köpte... Fattar inte vart dom tagit vägen. Köpte bara 6 st då dom var så j-la dyra men de räcket till det viktigaste, vi får väl köpa fler då vi far till Ikea nästa gång. Det blev även en julklapp till Tuva där.
Sen for vi till bolaget och Jonas köpte några öl som han och Micke ska provsmaka på lördag. Efter vi varit där såg vi ju att det var premiär på nya kappahl så där slank vi in en sväng. Blev lite kläder till Tuva, en del ska hon få i julklapp och en del får hon på en gång.

Bla fick hon de här, alla saker fanns inte på hemsidan
        
Men iaf fick hon ett par jeans till som var lite slitna och svin tuffa och en limegrön mönstrad body och svart/gröna byxor.
Väldigt flickiga kläder???


Kommentarer
Postat av: mormor

Tuffa kläder till världens tuffaste flicka. Visst Tuva. pussar i massor till dig

2009-11-19 @ 22:05:42
Postat av: mormor så klart

Tuffa kläder till världens tuffaste flicka. Visst Tuva. pussar i massor till dig

2009-11-19 @ 22:06:14
Postat av: Angelika

Men vi tog ju spärrar av er!! har helt glömt bort det.. Ni ska få pengar av oss, har totalt glömt bort det. är så längesen! :-) Håll ut, money kommer när lönen kommit..

2009-11-20 @ 00:03:49
URL: http://angelpuss.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus