Världens bästa mormor!

Idag efter en skön sovmorgon for jag och Tuva med mormor till stan för att titta efter en fin mössa till Tuva nu när det inte är aktuellt med solhatt längre.

Oj så vi fick leta för att hitta nå fint. Allt är antingen för tjockt eller så fanns det inte i fina färger. Men efter många om och men så gick vi till slut på Åhlens och där antligen hittade vi en fin mössa till Tuva, även en matchande skarvs. Tuva fick även ett par skor. Allt fick hon av sin mormor! Tackar så mycket!


Vi tog sen en fika på smaka och jag måste säga att jag tycker att det är det bästa fiket i stan med mycket trevlig personal och bra när man har barnvagn. Av mig får det fem stjärnor av fem möjliga. Sen har dom mycket bra priser och himla fräscha saker(mat).

Nu har jag äntligen fått sätta mig ner efter att ha förberett lite inför kvällen. Har gjort pajer och aioli, diskat och plockat. Ska strax gå upp och fixa till mig så man ser lite anständig ut då vi får gäster.

Hoppas på en väldigt trevlig kväll men god mat och god dryck.

Tuva har fått fara och vara med sin underbara mormor som vart SÅÅÅÅ ledsen och besvärad då hon skulle få ha Tuva över natten.. eller??? SÅ INTE!! Skönt att jag kan känna mig helt lugn och trygg när hon är där. Men vet ju att mamma min är helt underbar med barn, hon har ju bara så där snart 30 år i yrket.
Men det är inte utan att man längtar efter våran lilla sockertopp!


Min vacker tjej! Mamma älskar dig.


Kommentarer
Postat av: mormor mia

Jag och Tuva har det bra med majskrokar och allt. (Jag har redan över 30 år i yrket,hihi)

Hoppas ni får en lyckad kväll med god mat och dryck. kram mamma

2009-08-29 @ 17:32:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus