Besviken

Alltså, denna dag känns inte bra alls. Såklart är det valet jag tänker på. Det vart den sämsta möjliga utgången. Först att alliansen sitter kvar och det andra att SD kom in i riksdagen.
Fast jag är egentligen inte så förvånad att dom kom in, ingen av de andra partierna törs ju ta i invandrar politiken och svenska folket tycker att det räcker.

Jag är inte rasist på nått sett men jag tycker att vi ska ta och ta det lugnt med invandringen tills det att vi har fått dom som är här in i samhället och fått ner arbetslösheten så att dom som kommer har en möjlighet att bli en del av vårt samhälle. Man kan inte bara ta in folk och sen skita i dom, och låta dom stå utanför samhället.
Tycker även att det är förjävligt att dom som är här ska behöva vänta på länge på asyl, det ska inte ta flera år.


Annars har dagen varit ganska bra, ska inte klaga. Vi steg upp på morgon och Tuva gick till dagis glad i hågen. Hade inte ens tid att säga hejdå.
På skolan har det gått bra. Funderar på att stryka en kurs då jag kommer att ha tillräckligt med poäng iaf.

När jag kom hem och hade hämtat Tuva så for vi och fixade nytt körkort till mig. Bokade även om vår bröllopsresa. Nu är det spikat, vi åker den 5 november och blir borta 2 veckor. Ska bli sååååå skönt.

I morgon ska vi fara och fixa pass till oss alla tre tror jag. Egentligen är det bara jag och Tuva som behöver men Jonas pass går ut nästa år så vi funderar på att fixa åt han med, men vi får se.

Nu ska jag ta och fixa välling åt Tuva och lägga henne. Sen blir det Biggest looset resten av kvällen.

Kommentarer
Postat av: Lisa

Vart ska ni åka på bröloppsresa? :)

2010-09-20 @ 22:17:25
URL: http://pluppi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus