Döden!

Varför finns den alltid där!?
Varför ska den ta någon man älskar?
Varför just nu?

Varför finns det inge ord som kan förklara all sorg jag känner?

Idag är mitt hjärta och tankar hos min svärmor och hela familjen Uusitalo.

SÖREN vila i frid. Du var min idol!
Hoppas vi ses på andra sidan sen.
Tänker på dig!

Stekflott

Har brynt en massa kyckling idag och det känns som att hela jag är en smörklump nu. Ska strax gå och duscha och sen sova. Imorgon ska vi fara till piteå. Ska fixa lite med klänningen och strosa runt på pdol.

Imorgon kväll är det lite fest med kusinen och Becca och lite andra folk. Kanske det till och med blir utgång.

Ingen tid

Oj, vad vi har mycket att stå i. Hinner inte ens starta datorn hemma.

Nu har vi betat av en massa saker till bröllopet, vilket känns grymt skönt. Fortfarande grymt mycket kvar att göra. Ska nog börja fixa lite mer av maten idag.

Har nyss varit och träffat prästen, det var en mycket behaglig präst och det var jätte skönt.
Nu ska jag och mamma fara och prova klänningen och se om jag måste göra någon ändring, har ju inte testat den sen jag köpte den. Åhh ska bli kul!
Sen ska vi nog fara på växtriket och kolla om jag ska ta brudbuketten därifrån istället, beror på priset, Tyckte att bellis var lite väl dyrt.


Putsning

Äntligen har jag tagit mig tid att fixa fönsterna på entre plan. Nu är dom putsade och har fått gardiner.
Mamma min ängel hjälpte mig att sy till en gardinkappa till köket och fålla uåå gardinerna som nu hänger i vardagsrummet.

Sen har Jonas äntligen listat klart i köket så nu är det list överallt.

Vi har även städat och plockat här hemma och jag har bakat mina underbara kladdkakemuffins.
Så har våran blivande toastmester och toastmadame varit hit och vi har planerat lite.

Skönt att mer och mer börjar falla på plats.
Nu ska jag gå och försöka sova....(böjar kännas lite stressigt, mycket tankar som far igenom huvudet)

Shopping

Idag har vi haft en heldag på stan. Fick med oss lite av varje hem. Vi köpte Tuvas kläder till bröllopet, en tunkia/klänning och fina lackskor. Vet dock inte ännu om hon ska få ha vita stumpbyxor eller svarta leggings.

Vi införskaffade en hdmi-kabel så vi kan se film från datorn i tvn, och så vart det lite bakgrejer, äntligen fick jag min muffinsform. Köpte även lite fina muffins pappersformar.

Jonas köpte sig en keps och jag ett par sandaler.

Till maddag vart det sallad och nu har jag just kommit hem efter en långpromenad till suntan och vidare runt hälsansstig. Riktigt skönt. Nu duschen, sen sängen.

Tack för den fina omtanken ang tårtan, men vi har lyckats lösa det. Nu gäller det bara att hålla tummar och tår att den kommer att bli lika fin som jag önskar.

Breakdown!

Alltså jag tror fan att jag bryter ihop.

Någon som vet vart man kan beställa FINA bröllopstårtor som inte är 5cm tjocka.
Jag vill ha typ amerikanskt stuk på tårtan inge vanlig prinsess.
Har kollat på stenuddens hembageri och Viktoria Drugge Nilsson men båda var full bokade..

HJÄLP!!!! SNÄLLA NÅN!


Badstrand

Idag har vi varit en snabb säng i till stranden. Testade lulviken idag och det var fin fint där. Det blåste lite för mycket bara annars var det kanon.

När vi kom hem så drog jag min runda runt sjön och har nu bara 5000 steg kvar att gå idag.
Blir kanske en runda till i kväll, får se, annars blir det kanske bara en runt hela lövskatan.

Helgen var riktigt bra, på lördagen for vi på fest hos Johannes och Malin. Där spelades det kubb och div andra lekar. Kul var det. Städade var vi som alltid men kom i säng efter 03.30 så man var rätt mör på söndag, inte så farligt bakis men mycket trött. Tuva sov hos mormor och hade det hel mysigt. Så vi knatade dit med hundarna och åt sushimiddag och gick och mata pippisarna i ankdammen innan vi styrde kosan hem igen.


SOL!

Idag har vi haft en helmysig dag med Robba, Angelika och lilla Alfred. Vi var och badade och solade på Tunastrand, sen gick vi hem till dom och åt lite lunch från korvfarbrorn.
Fick se lite bilder på huset som dom köpt, vilket kanonhus dom hittat. Så glad för deras skull och mycket avundsjuk. Vill ju också ha hus nu!

Det blev inga bilder från stranden tyvärr

Nu på kvällen har vi farit ut til pappa och Monica i deras stuga och hälsat på. Så mysigt att vara där, dock ser det ju fortfarande ut som en byggarbetsplats ute men nu hade dom städat ihop lite.
Bastubygget går framåt och det kommer att bli kanon då det är klart.

Jonas hjälpte pappa att hämta och ro en båt som han fått av en stuggranne.
Fotade lite fina kort där.










Barnvakt

Nu har vi fixat barnvakten till bröllopet. Känns riktigt skönt att det är klart och att hon ska vara hos nån som jag kan känna mig 100% trygg med.
Men nu börjar det närma sig med stormsteg. Bara en månad kvar nu. Måste ta och kolla över vad som är kvar att fixa och vad man kan göra redan nu.
Vi har börjat bunkra en del mat i frysen och det är ju bra. Alkoholen beräknas anlända den 27/7 så det håller jag både tummar och tår till att den gör det.

Önskelistan våran finns på http://brollopstorget.se/Brudpar/stina-jonas/
Annars kan ni kontakta min mamma.
I första hand önskar vi oss pengar till en framtida bröllopsresa men på önskelistan finne en del annat också.

Stranden


Tuvas premiär dopp ute i älven


Hon tyckte att det var mycket kul att bada ute, satt i vattnet och lekte hur länge som helst.


Lite dålig kvalla då jag fotat med mobilen.

Söndag

Jonas är och jobbar sitt sista pass innan han går på långledigt.
Igår kom vi hem från Aapua, jag for ju upp efter jobbet på fredag och ni kan ju gissa om det var helt underbart att få ha mitt barn i min famn igen.

Vi var på pajalamarknad igår innan vi rullade mot luleå. Vi handlade lite lakrits och kola åt oss på marknaden och Tuva fick ett par  små foppa tofflor och två t-shirts. När vi rullade in i stan for vi direkt till pappa och Monica och hämtade hundarna och var där till vi åkte till Kaptensgården och åt middag  med farmor, brorsan och pappa och Monica. GUD vilken god mat! Helt underbar. Men fy så mätt man blev.

Idag har vi varit och köpt en ny tripp trapp stol åt Tuva då vi lämnade den andra i byn. Nu har hon en svart och fin stol. Passar bra i köket då alla andra stolar oxå är svarta.

Har målad ytterdörren ett till varv idag och nu behövs det bara ett varv till. Annars har vi mest varit ute hela dagen.

Nu ska vi strax ta och gör kväll för en liten gumma

Så trött

Jag är verkligen inte van att stiga upp så¨tidigt som jag gör nu. Är så trött att det känns som att jag kommer somna vilken sekund som helst.
Har nyss kommit in har varit ute och surrat med grannarna enda sen jag kom från jobbet, jag och en granne gick till och med och åt på matstället.

Nu ska jag göra kväll. God natt!

Barnfritt

Nu känns det lite bättre att tösen inte är hemma. Pratade nyss med henne i telefonen och hon var på ett strålande humör. Tror att hon kommer vara vaken ganska länge då hon sovit hela vägen i bilen..

Men appropå barnfritt.
Sitter och funderar på bröllopet och fick ett samtal idag från en av gästerna. Hon ringde för att höra om bröllopet är barnfritt och JA det är det. Jag tycker inte att ett bröllop är nått som är lämpligt för barn. Visst i kyrkan är alla välkomna även dom som tyvärr inte vart bjudna på festen och både barn och vuxna. Men i lokalen sen är det inte nått för barn, och om man ser det som så borde det bara vara jag och Jonas som har det lite svårt att hitta barnvakt då alla vi känner är på festen.

Men sitter nån nu hemma och funderar på ta med era barn så ja till att dom får komma till kyrkan men till festen nej.
Jag hoppas att det inte är för mycket att önska. Tuva kommer att vara med i kyrkan men sen far hon till någon barnvakt (vi vet ännu inte till vem? frivillig?)

Vet att vi kanske skulle skrivit det i inbjudan men vi tog det så självklart.. Sorry!

Stora tårar

Usch vad jag känner mig ledsen. Tuva och Jonas har rullar upp till Aapua och jag är nu ensam hemma.
Kändes inte allt kul på nått sett att dom åkte. Har aldrig varit i från Tuva ett helt dygn och nu ska jag helt plötsligt inte få se henne igen förän på fredag. Hur ska detta gå?

Vill att dom ska komma hem nu på en gång!

Mitt lilla hjärta är borta från mamma och det gör så ont!
Längtar så efter dom.


Helgen

Vi har haft en kul helg.
Igår var vi och gick på stan och shoppade lite. Jag hittade två par jeans på rea somjag slog till och köpte, riktigt billiga var dom dessutom så det kändes skönt att slippa bli ruinerad. Är ju fortfarande inte riktigt nöjd med min stl ännu och har gruvat mig för att köpa byxor, men nu är det ju så att man kan ju inte gå helt byxlös...

Efter stan gick vi till mamma där vi åt middag och vart ganska många vid middagsbordet. Jonas och Johannes skulle basta och sen skulle vi hem till oss och dricka lite gott och ha en 5-kamp. Brorsan och en tjej var också med.
Riktigt kul faktiskt. Man känner sig dock lite trött idag då man sovit lite för lite, men inge bakis och det är ju skönt.

Nu har jag och Tuva varit en sväng förbi mamma och även en sväng till pappa där vi lämnat hundarna och ätit middag där.
Nu är vi hemma, och Tuva ska strax få gå och sova, och jag med då jag ska upp och jobba i morgon men måste ta och lång skön dusch innan.

Trött

Ojojoj vad jag inte tycker om att stiga upp tidigt på morgonen. Idag steg jag och Jonas upp klockan 5 vilket är flera timmar före jag brukar stiga upp. Ja, sen är det ju så också att om jag vet att jag ska upp ovanligt tidigt så kan jag heller inte sova.

Idag har jag iaf varit och provjobbat på ett ställe. Allt gick jätte bra och dom verkar vara nöjd med mig. Ska även jobba hela nästa vecka och sen är det stängt i 4 veckor men om dom trivs med mig så får jag komma tillbaka igen i augusti.

När jag slutade kl 15 så for jag och hämtade barnet och lämnade igen mammas bil. Jonas kom också förbi mamma innan vi sprang ner på stan där vi mötte upp hans föräldrar för att införskaffa hans kostym till bröllopet. Oj så fin!

Nu känner man sig rätt mör i kroppen och ska strax kasta in handduken för idag. Sängen känns mycket lockande.

Spännande

Imorgon blir det en mycket spännande dag.

Dagen idag har dock inte varit lika spännande. Har typ suttit i soffan hela dagen och inte gjort ett dugg. Hade egentligen en hel massa saker som jag skulle ha gjort men hade ingen ork eller lust att göra nå. Skräpet på golen ligger säkert kvar i morgon också.

Jonas föräldrar kommer i morgon också. Dom ska köpa kostymen som Jonas ska ha då vi gifter oss.

Tuva sover hos mormor idag igen. Det är så underbart att ha mamma så här nära och kan rycka in och vara barnvakt med kort varsell.
Hon ställer alltid upp! Love U mom! 

Tuvas andra skål med fil till frukost.
Mum...

20100701093 (MMS)

Tuvas andra skål med fil till frukost.
Mums vad gott


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus