Tårta

Nu har jag varit och pratat med condis ang min bröllopstårta och det skulle inte var anå problem att skapa min drömtårta. Det kändes skönt.

Känns kul nu när mer och mer saker börjar falla på plats och ska sätta mig och fixa inbjudningskorten, ja och sammanställa inbjudningslistan oxå.

Kommentarer
Postat av: Johanna

Jaså säger du det men du det är inte lätt de dära ang vad man ska välja för mat och göra själv eller ha catering men blir nog bra vad ni nu än bestämmer er för:). Ja de var lite roligt att vi just råkas välja ut samma festlokal, men ja det är nog inte alla som vet om den men de är klart har man aldrig hyrt eller så förut så mycket och inte bor nära så är de inte så lätt o veta vart de finns sånna bra och stora, fina lokaler!:). Ja ang hur om vi ska ha många gäster så blir de en del iaf omkring 75-80 ska vi bjuda om ja inte minns fel, hade gärna haft omkring 55 men har rätt stor familj o släkt både ja & freddan så och är alla rätt nära så svårt o välja bort också. Ni då hur många har ni tänkt bjuda till erat bröllop?:)

2010-03-03 @ 18:05:42
URL: http://lillajohannaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus