Skönt att vara hemma

Jag riktigt njuter av att vara hemma ikväll. Det känns som att det var länge sen sist.
Jobbar igen i morgon, och då tror jag att det kommer att gå bra och vara roligt.

Nu ska jag se klart biggest looser och sen bygglov och desperate housewives och efter det god natt!

Kommentarer
Postat av: Johanna

Jag skriver och svarar här på det jag skrev tidigare o du svarat mig på. Jaså vad trevligt i aug brukar vara riktigt fint o varmt då ju och förstår då är de ett tag kvar och då har du/ni än tid på er att planera men skönt o planera o fixa saker och ting i tid för fort går ju månaderna ju så står man där i kyrkan :) hehe.

Ja svaren på frågorna dina du hade så ska vi oxå faktiskt vara & hålla till på bergnäsgården boka den för ett bra tag sen då ja vet den brukar vara populär att hålla till och ha själva bröllopsfesten på och den är ju väldigt fin och stor ju har varit där själv då en av min syster gifte sig för nått år sen och vi var där tyckte bra om lokalen oxå:).

Sen ang maten så har vi inte inte nån aning än vad de blir men de blir att ha catering mat ev från typ oliver´s eller kalaskulan eller nån sån vad dom har för buffeér eller för olika menyer har vi tänkt kolla med vet oliver´s för vet dom hade även serveringspersonal därifrån har ja hör som vore praktiskt o bra om de finns möjlighet till de eftersom dom flesta man ska bjuda är ju bjuden på bröllopet och vill ju inte att nån ska behvöa servera o så som är bjuden..hehe :) Och själv har man nog för fullt upp också för att hinna laga maten och sånt själv kan ja tänka mig. Har ni tänkt ut nå vad ni ska ha för mat?

2010-03-02 @ 20:38:16
URL: http://lillajohannaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus