Himla trevlig

Vi hade jätte kul igår. Vi  spelade spel och surrade och tittade lite på let´s dance.
Vinet slank ner och vi vart faktiskt lite på lyset. Det var jag, Marie och Vanja.
 
Tur att man är så lättpåverkad som man är för man blir inte bakis då. Men h´jag drack två resorb när jag kom hem bara för att vara på den säkra sida.

Ute skiner solen så fint så jag och Tuva ska nog gå ut en sväng senare och åka pulka på dagisgården innan det bär av till jobbet för mig.

Tuva och Jonas ska nog bara mysa och leka idag, Jonas är ganska förkyld så han tar det nog bara lugnt i kväll. Egentligen skulle han fara på hockeyn och dricka öl med Robba men han kände sig för risig för det, sen när det dök upp jobb för mig oxå och vi vill inte riktigt ha barnvakt då vi just kommit tillbaka till Tuvas rutiner igen. Hon blir alltid lite orolig på nätterna efter att ha sovit någon annanstans än hemma.

Kommentarer
Postat av: Johanna

Tack för din åsikt och tror också dom kommer bli jätte fina o bra tårtorna som brölloprtårtor;).



Jo de var verkligen jätte kul o fara o bada på badhuset med pojkarna var ritkigt längesen ja var oxå så extra kul o skönt o få vara i vatten o leka o simma borde göras oftare ju och bra när de är gratis för barn ju och riktigt fräscht o fint har dom ju fått de i Gammelstads badhus så de rekommenderar ja verkligen o fara barnen älskar de ju;).

de gick inte att kommentera för mig ang ditt inlägg om vilken mobil som du tycks ska välja så skriver här istället och de var svårt men tycker nästan den rosa modellen var riktigt fin:).



2010-03-13 @ 09:47:39
URL: http://lillajohannaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus