Vilken dag!

Gissa om man njuter idag. Har hunnit vara på gymmet och förbränna en hel drös med kalorier, det  vart en bit över 500.
Före det var vi med Tuva på dagis då hon nu är frisk och det känns skönt. Hoppas bara att hennes aptit ska bli sitt vanliga igen, men det kommer nog ganska snabbt.

Efter gymmet har vi nu börjat att snickra på uteplatsen. Det blir så fint!
Ska visa er lite bilder sen då det är klart.
Nu ska jag kasta i  mig lite mat och hämta tösen.

Kanske blir att dra på en sväng runt sjön senare... Får se, annars blir det nog att gå och sola på sun tan.


Kommentarer
Postat av: Johanna

Oj vad hurtig & duktig du är på motionera är de motionering & träning inför bröllopet erat?;)

2010-04-13 @ 18:15:03
URL: http://lillajohannaa.blogg.se/
Postat av: Johanna

Jaså jaha jobbar du där säger du det där ser man, ja men de låter ju bra att höra för en som jobbar där att de är fint den bröllopssviten man ska boka då låter ju toppen de;).Jo vi hade tänkt boka vår bröllopsnatt o ha på nordkalotten dels för att dom hade ju rätt bra pris där o mysigt o bra verkar de vara och som ingick av de ja läste på hemsidan deras & sen så är de ju nära från Bergnäsgården där man har bröllopsfesten slippa ha så lång väg till hotellet man ska övernatta på och sen så har ja systar som gift sig som oxå bokat där deras bröllopnatt och rekommenderade och sa att de var fint där så gjorde de där med;).



Jaha ni ska tillbringa eran bröllopsnatt på Arctic hotell ja det är ju säkert jätte bra o fint där med garanterat och nära o bra ju också när de är i stan ju;).



Ja ang svaret på frågan min så förstår jag visst är de skönt o kul om man kommer i form till bröllopet sitt men förstår det är ju alltid skönt o motionera & röra & komma i form de har du ju helt klart i är ju aldrig fel o få bort nått kilo och om de är nå man har kvar kanske sen graviditet och bli lite mer fastare och så måste själv komma mer igång med de hela för just nu promenerar ja och simmar bara men de funkar det oxå bättre än ingenting ju;)

2010-04-13 @ 22:23:25
URL: http://lillajohannaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus