Ändrade planer för dagen

Det blir inget BVC besök då barnmorskan ringde och sa att vaccinet var slut. Vi fick en ny tid på måndag.
Nu sover Tuva lite och vi ska bygga klart ute. Vill köpa möbler dit på en gång, men vi måste se vad finaserna säger. Tror nog att det måste vänta ett tag.
Undrar när jag ska få igång min stämpling... Måste skicka in en massa arbetsgivarintyg från 12 månader innan jag gick på föräldra ledigt. Och som de flesta vet så var en av mina arbetsgivare innan ett jävla stömmel och inte gillar papper och kickade mig just för att jag ville ha papper på allt... SUCK!

Men det kommer nog lösa sig.

Igår mailade jag till ett ställe som kanske kan hjälpa mig att förändra mitt liv. Tänker inte berätta om mina planer ännu, för det är så ovisst ännu.
Men när jag fått veta mer kanske jag delger er det.

Kommentarer
Postat av: Johanna

Men gud vilken sjuk eller knasig arbetsgivare som du skrev på inlägget ditt som sa upp dig för att du ville ha en massa papper eller intyg lät ju hel sjukt ju finns de verkligen sånna arbetsgivare som kan sparka en för de!? :(.



Visst är de jobbigt med alla dessa papper och intyg som ska in till A-kassan som man måste ringa runt för att få för att skicka in till A-kassan vet hur det är inget vidare roligt tur man bara behöver göra de 1 gång iaf, fast jobbigt är de ju just o vänta på den dära handläggningstiden & innan man kommer igång då med stämplingen sen flyter de ju som bara på som tur är:).



Lycka till med dina planer du skrev om:).

2010-04-14 @ 11:28:49
URL: http://lillajohannaa.blogg.se/
Postat av: Angelika

Vad bra att Tuva är bättre nu :-)



Med oss är all bara fin fint. Friska och krya hela bunten för en gångs skull.. =)



Ja träningen ja. den skulle jag verkligen behöva komma igång med.. Men nu går det ju att cykla, så kommer att ha lättare för att ta mig dit. måste bara fixa låset till min cykel, bröt ju av nyckeln inne i låset i sommras =P

2010-04-14 @ 17:48:11
URL: http://www.crazyangie.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus