Badhuset

Dagens träning idag vart ett par längder på badhusen medans gubben och ungen lekte lite i barnpoolen. Tror att jag totalt fick ihop 32 st så det är ju ändå bra. När vi hade ätit middag gick jag ut med hundarna på en lite promenad i rask takt i ca 30 min. Och gissa om det var skönt.

Vi var och badade med Robba, Angelika, Vincent och Alfred. Alla barnen tyckte att det var himla roligt, och jag tror att alla vi vuxna oxå tyckte det. Mysigt som tusan 'r det iaf att vara och bada med dom små. Sen är det ju bara ett plus att men kan förena nytta med nöje och hinna både träna lite och leka.

Annars har vi faktiskt hunnit med ganska mycket. Farmor Anita for från oss idag runt 11- 11.30 nånting. Jag har putsat två förnster och tagit ner alla gardiner, så nu ska dom tvättas upp och sen ska jag ge mig på symaskinen. Undra hur det nu kommer att gå.. Är så sämst på att sy... Men men några raksömmar borde ju inte vara så svårt...?

Sen har jag och Jonas monterat i hop våran nya kommod och tagit ut den gamla. Det gamla tvättstället är fortfarande kvar men i morgon åker det oxå för då ska vi installera det nya. Vi hann inte det i kväll men men man kan ju inte hinna allt.
Nu har vi nyss sett film och ska gå och lägga oss nu och hoppas att vi får en bra natt trots att våran lilla tjej fick lite feber nu på kvällen och har blivit lite snorig. Undra om det inte är tänderna nu igen...?

Jaja men god natt nu på er alla!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus