Fortfarande sjuk!

Jag blir inte klok på vad det är jag har för sjukdom.
Var till läkaren igår och  tog lite prover mig fick åka på morgon igen och ta mer prover.
Läkaren tyckte att som jag förklarade det så kan det vara  körtelfeber, har ju bara haft feber i ca 2 veckor nu plus en konstant huvudvärk.

Inte nog med att jag är sjuk Tuva har gått och dragit på sig en förkylning oxå, hon har varit helt omöjlig i natt och är nu jätte snorig. Med andra ord är det en slagen familj här idag.

Jonas har ledig vecka och har nu börjat regla upp i källaren, vi ska fördra lite el så vi kan sätta upp spånskivor och gips. Kanske bilr det klart nångång där nere.......

Kommentarer
Postat av: sanna

usch, körtelfeber verkar jättejobbigt av de jag känt som haft det. hoppas det inte är det och att både du och t kryar på er snabbt! :)

2010-01-20 @ 12:33:33
URL: http://sannasannasanna.blogg.se/
Postat av: sanna

så himla frustrerande det där, jag har tidigare ALLTID blivit förkyld och fått munsår så fort jag tränat ett endaste pass. men så började jag med glutamin coh då försvann det. det reglerar ju muskelåterhämtningen och immunförsvaret. kanske skulel vara ngt för dig?



man vill ju verkligen hålla igång regelbundet också, annars tappar man ju inspirationen, när man inte ser några resultat. jag har värsta jojjo-bantar-tänket ;)

2010-01-20 @ 17:33:32
URL: http://sannasannasanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus