Septembers glossybox

Igår kom månadens glossybox.
Tyckte innhållet var sådär den här månaden, men är inte missnöjd.
Här kommer innehållet. Har inre hunnit prova allt ännu.


Myspys

Njuter på för fullt att vara ensam hemma när man och barn är uppe i byn.
Igår hade jag fina Suzie här, och vi surrade en massa och tog nån breezer/öl.
Lång sovmorgon idag och nu är jag nyss hemkommen från en fika och shoppingrunda med Anna. Lite fattigare men mycket lyckligare. 😃.
Nu var tanken att jag skulle anamma mig över att frisera Tyke. Men NÄ jag ids inte!

Ska bara njuta lite i soffan och fundera på om jag orkar följa med tjejerna ut och äta ikväll?


Lycka är!

...att kunna koka ägg på morgon.


Förkylning på G

Känner att det är nå stort på gång. Det svider i näsan och känner nig inte pigg i kroppen. Såklart bara för att jag inte har tid att vara sjuk. Turligt nog har vi ju utb ännu så jag kan spara på rösten. Hade iaf tänkt ta nån lite längre promenad i helgen om vädret är med mig.


Förkylning på G

Känner att det är nå stort på gång. Det svider i näsan och känner nig inte pigg i kroppen. Såklart bara för att jag inte har tid att vara sjuk. Turligt nog har vi ju utb ännu så jag kan spara på rösten. Hade iaf tänkt ta nån lite längre promenad i helgen om vädret är med mig.


Onsdag

Denna vecka har jag bara känt mig så trött.
Det är hårt att gå utb och hinna snickra hemma. Men mer faller på plats och snart är det mer klart än oklart.
Det innebär att snart blir det strikt kost och hårdträning igen. Längtar så sjukt mycket då jag bara känner att jag plussar på mig hela tiden vilket suger.
Men men jag vet ju att jag kan.
Nu sova så man orkar upp i morgon.


Måndag

Då var helgen slut igen och vardagen tar vid.
Tuva skulle idag ha haft fotografering på dagis, men min lilla tös var så genom förkyld på morgon. Gnällig och tvär.
Inte lätt att vara liten ibland.

När jag slutade for vi ut till gammelstad och hämtade ut mitt efterlängtade paket från rum21. Men det tog sin tid! Riktigt dålig service vid felleverans. Det SKA inte behövas mer än ETT samtal. I det här fallet tog det 8 samtal och 1,5 månader. Uruselt! Kommer inte att handla därifrån igen!


Nagelinläggen har flyttat

Har startat upp en ny blogg bara för naglar. Så för er som vill så kan ni gå in och kika där.
Http://lillstinasnaglar.blogg.se


Svårt!

Har riktigt svårt att hålla fingrarna i styr. Vill bara börja fylla upp i alla lådor. Känner dock i samma veva att det inte är någon bra ide då det bara kommer att bli mer rörigt då.


God morgon!

Söndags morgon redan! Helgerna går alldeles för fort. Idag ska vi hinna lite fix i köket innan Jonas åker och jobbar. Själv ska jag fixa två sett naglar. Kommer säkert fixa mer i köket efter Jonas åkt. Vill så få det klart nu!


Fan det går bra nu!

Vår bänkskiva kom i onsdags och det var ju på tiden. Efter att den anlänt har det hunnit hända massor i hemmet. Den är så klart på plats och vi har fått igång vattnet och avloppet i köket.
Sen har vi monterat handtagen på alla lådor samt satt in inredningen i dom. Nu idag har vi varit och hämtat hem alla vitvaror så dom ska ju ställas på plats. Vi har kvar att få hit elektrikern så vi får igång all el. Har även täckt av mycket av golvet så det nu känns mer som ett färdigt hem. Hallen är så gott som klar och där har nu byrån kommit på plats. Varje sak som kommer på plats är ett steg närmre slutet. Känns såå ofantligt skönt att snart ha ett helt fungerande hem igen. Ska bjuda er på lite bilder snart.


Köks tapeterna!

En bild på tapeterna kan ni ju få iaf.
Men som ni ser har vi inte tapetserat hela vägen ner till bänkskivan för det ska ju ändå kakel på där.


Jaha 1år till

Då var dagen här. Idag blev man ett år äldre.
Men vad gör väl det. Man har ju ändå kommit en bit på vägen.
Vi blev dagen till ära bortbjudna på middag, älgköttsoppa. Mums det var gott. Tackar så mycket papsen och Monica för det. All hemlagad mat uppskattas. Har vi riktigt tur så har vi ett rätt så fungerande kök redan till helgen för i morgon kommer våran efterlängtade bänkskiva.
Och igår tapetserade vi klart köket. Det blev så snyggt. Nu ska vi bara enas om ett kakel oxå.
Nä nu dags för sängen så man orkar upp i morgon till jobb och sen en hel massa hemma fix.


Home sweet Home!

Så skönt att vara hemma igen efter en helg uppe i byn.
Vi har inte gjort speciellt mycket alls. Jonas har varit ute och jagat både lördag och söndag, dock fick dom inget. Men men han har iaf premiärat älgjakten. Sen en snabbvända till Finland för lite gotte handling.
Sen besökt grannarna och lite sånt.
Det märktes att tuva hade längtat hem, för sen vi kom hem har vi knappt sett henne för hon har varit uppe i sitt rum och lekt och inventerat alla barbiedockor. Lilla söttrollet!
Nu sova så man är pigg och fräsch i morgon när man får träffa sina nya kollegor och börja utbildningen.


Rygg & axlar

Blev ett riktigt bra pass på gymmet idag. Känns som att det var länge sen vi fick till ett så här bra pass. Tog bra som fan. Känner mig nu helt slut i kroppen, bara hoppas på träningsvärk i morgon. Ökade i axlar vilket är en stor glädje då det är det som går absolut sämst för mig. Är grymt svag i axlar, så att få lägga på en vikt extra och orka iaf 2x10 reps känns awesome. Nästa gång tar jag 3x10 reps. Vill bli stark i axlar och få fina framträdande muskler för det är ju så jävla snyggt.
Kände mig riktigt pigg i benen men spar på dom krafterna och kör ett löppass i morgon ist.
Blir även att packa gymkläderna i morgon då vi åker upp till byn ifall vi kör på lite träning där oxå. Men det blir nog mest cardio. Kanske lite benövningar.


Sista

Idag var det min sista dag på multimedia supportern och på måndag börjar jag min kundtjänst utb.
Kändes lite trist att lämna mina fina kollegor men ändå kul att göra något nytt. Sen blir jag ju kvar på samma våningsplan bara några meter bort så man kommer ju träffas iaf.
Ser iaf fram emot nya utmaningar och se om det bor en säljare i mig???
Nu ska jag iaf njuta av att vara ledig i några dagar. Ska bli så skönt med långhelg.


Tuva skriver!

För några dagar sen bad vi tuva rita en önskelista till tomten.
Och vad gör ungen?
Jo hon skriver. Eller ritar bokstäver. Både jag och Jonas tappade hakorna.


Underbart

Idag kom jag och Jonas på att han har ledigvecka efter fredag. Fatta bra det är när vi äntligen ska få våran bänkskiva nästa vecka. (bara 4 veckor försenad). Blir dock att fara upp till byn i helg. Det bästa är ju att jag börjar min grundutbildning till kundtjänsten på måndag och har då 4 veckor dagtids jobb. Lovely! Köket kommer att bli klart!!! Är det inte underbart!!!


Behöver

 
Jag behöver verkligen springa upp på stan och köpa mig nya skor.
Behöver vinter kängor och nya promenad skor. Sen kanske ett par stövlar oxå. Blir nog att titta förbi skopunkten nån dag man får ju tre par för priset av två och det är ju inte helt fel. ;)

Har hittat flera fina på deras hemsida men man måste ju prova innan man köper.

 







Vikt kampen

Känner att köksrenoveringen nu satt alldeles för många käppar i hjulet för min kamp emot vikten. Har som tur är inte gått upp speciellt mycket tack och lov. Men nu är det slut med slarv och synd och mer motion och styrke.
Maten kommer dock ännu att vara lite si och så med då vi ännu inte har ett funktionerade kök, men slut syndat i socker är det iaf.
Nu föra tuva till dagis efter det ska jag ut och jogga en sväng innan jobbet.


Önskelista!

Då det närmar sig min födelsedag så tänkte jag knopa ihop en liten önskelista.
 
 
Maria Montazami Lip kit- Make Up Store
 Swedish Grace- rörstand tallrikar 27cm
 Pralinset
Praliformar
 
Lékué Macaron kit
 
Den lilla Lékué Decomax i typ Grön eller Rosa
 
Presentkort på tex Gina Tricot, Bikbok, Vila, Veromoda, Kicks, Åhlens, Servir, Cervera, Stadium

Helgjobb!

Sitter denna lördag på jobbet. Såklart är det fin väder ute om än det inte är på varmt. Det är alltid bra väder då man jobbar.
Idag efter jobbet blir det att ta en joggingrunda i hopp om att det går bättre än sist då jag inte fick luft, ska idag testa att ta lite bricanyl innan. Har ju tidigare oxå haft lite problem med just att luftvägarna slår igen när jag anstränger mig men att det går i omgångar.

Kanske därför jag har svårt att få upp konditionen....?

Förmiddagsmys

Just inkommen från en skön promenad med Anna och hundarna. Nu funderar vi på att fara och gymma en snabbis. Har dock träningsvärk i hela kroppen efter de sista dagarnas träning. Försöker hitta en muskelgrupp som inte gör ont.
Men det ger ju resultat. Vågen visade -0,5 sen i måndags så det känns grymt bra att vara på spåret igen. Längtar som fan efter att kunna börja äta rätt igen men bänkskivan kommer inte ännu på två veckor så det blir efter det.


Dåligt pass

Känner mig inte alls nöjd med dagen gympass. Hade dålig pump och ingen energi. Antar att det är för att jag for just efter jobbet och tog bara en proteinshake innan.
Har man inte ätit har man ingen energi helt enkelt. Men ett dåligt pass är ju trots allt bättre än inget pass.
Körde en lite längre uppvärmning med 2km jogg och sen rygg och triceps tanken var att även avsluta med minst 15 min jogg igen men det gick inte. Blev bara 5 min. Nytt försök i morgon. Muskelgrupp ben och axlar.


Finast!

Söttrollet fick åka karusell igår. Mycket lycklig tjej


Nice!

Träningsvärk i så gott som hela kroppen idag. Så skönt att veta att det tog där det skulle.
Längtar redan tills i morgon då det är dags för rygg och triceps.
Ändå rätt sjukt att man längtar till gymmet då man knappt tar sig upp ur sängen för att det gör så ont i musklerna. Men man vet ju att resultatet gör det värt.
Snart hoppas jag på att få köra igång med maten igen oxå, men först måste köket bli klart när nu det blir... :S

Söndagsmorgon

Nyvaken och utvilad.
Igår han vi träna och kalasa. Vi åt godis och såg film. En helmysig dag och kväll. Idag blir det lite nagelfix och sen träna.

Vi ska även hinna och köpa en vinteroverall till Tuva. Och Jonas och Tuva ska fara på badhuset en sväng.

Nu frulle så man orkar med dagen!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus