Helgen!

Vi har hunnit med massor!
I fredags började vi men att gå en snabb sväng på stan och Jonas fick sig en skjorta och en tröja.
Jag köpte mig lite smink i från kicks och sen gick vi på lagerhaus och köpte lite presentsnören och papper till att börja göra finfina julklappar som för mig är ett måste.
Det är roligare att ge bort ett vackert paket.
 
Sen for vi hem och fick middagsgäster, vi lagade renfile med en falsk potatisgratäng gjort på rättika och en lchf kladdkaka till efterrät. Sen spelade vi spel och bara hade myspys till sent.
 
I lördags kom min kära far och hjälpte oss att montera in vårt nya stora fönster i köket. Oj så bra det blev. Bild kommer.
Jag och Tuva drog i väg till Nordsjö för att få igen en massa pengar samt att jag köpte färg för att måla fönsterbrädorna i vardagsrummet. Sen drog vi vidare till barnenshus och jag köpte dom 3 första julklapparna till fröken. efter det blev det kappahl där hon fick jacka och täckbyxa. båda för endast 299kr/st som hittat.
Sen ville hon fara till toys r us så dit for vi också. Efter som vi gick "tomhänta" ut från barnenshus fick hon köpa sig en liten docka.
På kvällen sen for vi på middag hos Martina och Lukas, och Tuva var så lycklig då hon längtat så mycket efter Lukas.
Martina hade även varit på ikea och köpt några gardinstänger år oss.
 
I går vart det ännu mera shoppng fast med mamma. Hon köpte täcken och kuddar och en massa annat användbart.
Jag var inte mycket sä,re jag heller. massa fina fick följa med hem. Efter det for vi och hälsade på min gamla mormor på äldreboendet som hon nu bor på.
 
När jag sen kom hem och packat upp allt for vi och firade Tuvas kusin som egentligen fyller år idag men vi firade igår . Hon blir hela 16 år! Grattis Manda!
 
Väl hemma igen så tog vi och tapetserade rund mukstocken och det blev väldigt fint. men det var rätt svårt med fyra ytterhörn på väldigt liten yta. Men nu är det klart. Så skönt.
Idag ska vi nog montera upp luckan på diskmaskinen och blindlådan vid diskbänken. och ge oss på överskåpen nu när vi hittat en regel att fästa dom i.
 
Oj jösses vilken långt inlägg! Hoppas ni orkar läsa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus