Svar!

Piia om Tisdag:

Jag håller med, att resa är livskvalité! Dessutom så tycker jag att det är fint att barn får se många olika kulturer och uppleva så mycket. :) hur är det att resa långt med ett litet barn föresten?

Svar:

Första gången vi åkte var Tuva just under 2 år och då testade vi bara gemon att inte åka så långt. Det blev till Gran Canaria. Det resan gick långt över förväntan.
Resan till Thailand gick oxå riktigt bra men nog vart hon lite uttråkad men med film, godis och leksaker så klarade hon den galant. Hem resan gick oxå jätte bra till sthlm men sen resab hem till Luleå vart hon tvär less och trött och gnällig och grät nästan hela vägen. Men hon var ju trots allt bara  2½år och jag tyckte verkligen att hon var super tapper och duktig.
Hon verkligen älskar att resa och pratar ännu jätte mycket om Thailand och vill hela tiden att vi ska åka tillbaka dit. Nu ska vi ju till Turkiet och äta kebab och det tycker hon ska bli spännande, så vi hoppas att den här resan kommer att gå lika bra som dom två tidigare.

När är det ni har BF?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus