Tankar

Alltså jag har ett dilemma. Vill så gärna ha ett barn till men är så jävla rädd för viktuppgången. Vill verkligen inte gå upp nästan 30kg igen, framförallt inte när jag fortfarande inte är på noll från förra graviditeten. En del av mig säger att jag ska gå ner det först och den andra delen säger att det inte spelar nån roll utan ABB jag får kämpa bort det efteråt. Fan vad svårt! Dock är det ju ändå nån månad bort innan en graviditet är aktuell. Måste fixa en massa saker före iaf.


Kommentarer
Postat av: Sofia

Vill du ha ett barn till så skaffa ett barn till:) det där med träningen är ju en del av ditt liv nu det blir en livsstil som du garanterat kommer att fortsätta med hela ditt liv så en unge till är nog värt allt:) dessutom så är det ju inte säkert att du kommer gå upp så mycket denna gång, alla graviditeter är olika och man kan ju träna och hålla sig i form även när man är gravid:) ju tajtare i kroppen desto bättre:)

2012-07-17 @ 20:52:16
URL: http://Raiijsan.bloggplatsen.se
Postat av: Aina

Kilon går alltid att få bort, låt inte det hindra er. Men jag vet hur det känns, har också haft ångest inför viktuppgången med alla 4, gick själv upp 38kg, 28kg, 26kg och nu senast 26 kg igen... Men med lite slit försvinner dom- och det är d helt klart värt i efterhand:)

Fortsätt bara tänka på vad du äter och håll igång med träningen i den mån du orkar så ska du se att du kan hålla ner viktuppgången ( vilket jag märkbart inte gjorde ) ;)

2012-07-18 @ 00:25:08
URL: http://Trollmammansvardag.blogspot.com
Postat av: Sara

äsch! Gå ner i vikt kan man göra resten av livet, men tiden kommer när du inte kan skaffa barn längre, så passa på nu!

2012-07-21 @ 11:32:46
URL: http://eyedust.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus