Lilla hjärtat!

Känns tomt hemma. Är helt ensammen. Tuva har det jätte bra hos farmor, Tyke har det toppen hos morfar och Jonas jobbar. Huset är helt tomt. Saknar min familj! Nu försöka sova lite. Upp tidigt i morgon.


Något bättre

Löpningen gick lite bättre idag. Tog in ca 3 minuter. Men trots att det gick lite lättare var det ändå sjukt jobbigt. Nytt försök i morgon i hopp om ännu en bättre tid. En sak jag dock tyckte var märkligt var att trots att jag sprang exakt samma sträcka igår och idag var den igår längre enligt runkeeper, hela 100 meter. Skumt. Kanske det blir kortare och kortare för varje dag. Hmm...?


Fixa bättre tid

Igår gick ju som sagt min löpning skit dåligt så idag tänkte jag ta och klå den tiden. Försöka på en förbättring på minst 5 min bara så där rakt av.
Måste pressa mig själv. Ska ner i 15 min på 3 km men får ta det pöompö.

Hungrig

Men ingen mat finns i kylskåpet. Jobbigt läge. Hinner inte handla innan jobbet heller. Suck! Hur lösa detta problem då? Ibland är det jobbigt med dieter för man inte bara kan slänga i sig en macka och sen är det bra. Äsch!


Glossybox 2

Återigen blev jag super nöjd över månades glossybox. Den innehöll massa bra grejer. Ska berätta mer om innehållet när jag hunnit prova.


Kvavt

Jösses vad kvavt det är ute. Tog på mig löparkläderna när jag kom hem från jobbet och for ut på en liten runda. Har inte joggat på väldigt läng nu och det märktes. Sen att jag var grymt stel i benen av träningsvärk gjorde inte saken bättre, plus att det är kvavt. Det gick alltså inte toppen bra direkt. Blev intervall 3km iaf. Nu är man lagomt svettig och slut. Ska göra ett nytt försök i morgon igen i hopp om att tankarna på att jag håller på att dö för att det är så jobbigt inte infinner sig. Men huvudsaken man tar sig iväg ist för att jäsa i soffan. All träning är bra träning!


Abstinens som fan!

Jag vill träna träna träna! Känner att det har blivit alldeles för lite träning på slutet, men det är svårt att hinna med allt ibland. Men måste iaf få in två pass styrke den här veckan men ska försöka få in 3 men vi river och bygger och det är ju träning det med.
Har ännu sjuk träningsvärk efter benpasset i lördags plus dans i höga klackar på kvällen. Blir gymmet på onsdag frams till dess ska jag försöka ta mig ut å springa en sväng när Jonas åkt till jobbet ikväll.

Saknar!

Tuva har nu landat hos farmor och resan dit hade gått super bra. Hon kommer att ha det toppen där det vet jag, så mycket att göra när man är tre år...
Känner redan nu att jag kommer sakna ihjäl mig efter henne. Min lilla skruttis.

Nu fortsätta jobba och försöka att inte somna, är sååå trött idag.

Första etappen el dragen.

Nu kan vi lägga klart taket och tapetsera resterande easy cover i vardagsrummet. Riva ut resten av köksstommarna och riva golvet. Sen väntar etapp 2 i eldragning och etapp 2 rördragning. Kul att det rör på sig! Hoppas nu bara att vi hinner mycket i veckan när kråkan är borta. Hade varit bra om vi hinner lägga in ny golvet klart och allt sånt så vi får börja montera in köket snart.


Ny vecka

Måndag idag. Tuva ska få åka till farmor och vara där till helgen. Vi har ju nu mer inget kök alls och då är det svårt att ha lillkråkan hemma. Sen så är ju dagis stängt den här veckan oxå och ingen barnvakt har vi då alla börjar jobba idag. Dags för mig att stiga upp så Jonas får krypa till kojs en stund. Elektrikern är här och fixar med elen. Nä upp och hoppa!


Skeppohoj

Blev att borda båten igår kväll. Jag och Marie hade mycket trevligt. Kul att vara ut bland, nästan så jag känner att jag gör det alldeles för sällan. Måste utöka från 2ggr per år till kanske 4-5ggr. Dansgolvet är ju i minsta laget på båten och sjukt varm, men det är ju så Rackarns kul att dansa. Idag mår jag toppen och känner mig taggad för gymmet så det blir att styra kosan dit strax.


30-års fest

Varit på dop på dan och fest nu på kvällen. Just landat hemma och på väg vidare mot båten. Den måste ju trots allt besökas iaf en gång per år. Vi har iaf super trevligt idag och hoppas på lika trevlig avslutning på kvällen.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/445418/images/2012/pic_501502ee9606ee37f200003c.jpg" class="image">


Invägning

Då det blir att synda i helg så valde jag invägning idag ist för på måndag (kommer nog att väga mig då oxå) och idag var jag på mitt delmål. 65kg känns grymt skönt! Bara 3 kg kvar nu! Har funderar lite på vad som är en bra vikt för mig jag är ju trots att 170cm lång så vill inte heller väga för lite. Tycker 62 kg är en bra siffra för mig. Vad tycker ni?


Lördag!

Veckans bästa dag måste ju vara lördagar. Iaf om du frågar Tuva. Vi har tagit lite sovmorgon till 9 och nu är vi på väg till gymmet. Ben och mage. Kommer bli spännande ikväll då vi ska på fest och sen ut att gå i högklackat. Haha. Mina ben kommer nog vara lite skakiga. Känns iaf kul att festa lite. Har inte varit ut sen januari så det är riktig aklis varning här. ? Nä mot gymmet nu!


Ursäkta

Ni får ursäkta min hemska inlägg som saknar styckes indelning. Varkar inte funka så bra i appen att byta rad. Hoppas dom åtgärdar det snart.

TGIF!!!

Äntligen var det fredag. Håller på att försöka masa mig ur sängen. Kan säga att det går sådär. Det var ju just nu så förbannat skön och alldeles lagom varm. Jaja bara upp och hoppa så man hinner med alla morgon bestyr och få upp barnet som inte kommer vela vakna då hon vägrade gå och sova igår. Tjorvade till kl passerat 22. Inte ok. Men upp och hoppa var det.


Taggar!

Nu sitter jag på jobbet och nästan vibrerar för att jag är så sjukt taggad för träning!
Idag blir det rygg och axlar som ska få sig en ordentlig omgång. Säger bara: Hello and welcome träningsvärken då är saknad!

Uppstigning

Sitter på bussen på väg till jobbet. Skönt att sluta tidigt idag för då bli det gymmet. Köket kom igår så i helg blir det att riva ut det gamla och börja med underarbetet där inne. Åhh vad jag vill ha det klart nu.


Nähäpp

Bidde inget paket. Det var tydligen felsorterat och kommer tidigast till konsum i morgon... :( Blääää!

Har fått paket

Jonas ringde och sa att jag hade fått paket, så han skulle hämta ut det åt mig så det finns hemma när jag slutar. Spännande!!!

LEVERANS!

Fick just samtal att köket kommit och ska levereras till oss idag!! Woop Woop!
LYCKLIG!

Lillstumpan

I natt fick vi hämta hem våran lilla tjej som var så olycklig och sa att hon hade ont lite här och var. Väl hemma var hon på bra humör och fick då sova med oss i stora sängen.
Det är inte lätt att vara liten.
Jonas vabbade från jobbet idag för att vara hemma och ha koll på hur hon mår.

Sista snutten är borta!

Pappa har idag varit och hjälpt Jonas att riva den sista väggsnutten så det är klart nu. Det tar sig sakta men säkert. Nu kan vi ringa elektrikerna så han får komma och dra om elen. Snart ska vi riva ut köket oxå. Behöver jag säga att jag längtar tills det är klart.


bloggtorka

Har ingen fantasi om vad jag ska skriva... Det är lite drygt att jobba kväll, framför allt när det faktiskt är rätt varmt ute.
Och då man inte kan vara ute under dagarna så får man fuska på kvällarna så idag blir det att sola efter jobbet.
Jag har btw cyklat till jobbet nu i två dagar och det är riktigt skönt. Jag verkligen hatar bergnäsbron men det har faktiskt gått bra, det har inte blåst så mycket. Har även haft extra vikt på i form av en liten Tuva som haft ansvaret för underhållningen på resan. Så fina sånger har jag fått höra. På hemvägen är jag dock själv.

Tröttast

Hjälp vad jag har sovit länge och skulle lätt kunna sova nån timme till. Men nu är det dags att stiga upp och göra sig klar för ännu ett arbetspass. Sista kvällspasset dagpass resten av veckan.


Jag vill lära mig!

Känner att jag behöver gå en dekorationskurs snart. Vill få massa ny inspiration och bli bättre på all deko. Längtar tills det blir någon onestroke kurs och massa andra kurser oxå. Har nu suttit och tittat på massa youtube klipp på nail art och känner hur jag bara vill ha tid att sitta och pilla med färg och pensel och skapa skapa skapa!

Dagens dilemma

Ska vi sätta in en helglasad balkongdörr eller en avlångt fast fönster i köket?

Sanningens ögonblick

Idag är det den riktiga invägningen och resultatet är: -2kg på en vecka. Var plus 0,3 sen i lördags men då var vi oxå och tränade i går och träningsvärken har gett sig till känna hela natten. Idag är livet allt bra underbart.


Natti natti

Nu har jag duschat och vaxat mina armhålor( mysigt värre :P) och ska nu sova. Blev inte att promenera hem från mamma ist tog vi och satte tuva i vagnen när vi kom hem och gick på en promenad tillsammans. Blev runt nästan hela bergnäset, hunden fick såklar oxå följa med. I morgon hoppas vi att det inte blir regn då jag och Tuva ska cykla in till stan då hon ska till mormor och jag jobba.


I'm back!

Nu har vi avverkat första gympasset på två veckor och fy fan vad skönt det var!!! Jag älskar verkligen att träna! Ska nog ta en promenad hem från mamma nu. Behöver lite frisk luft!


Lite enkla

Idag blev det en enkel design med snefadat glitter i två nyanser.


Wonderful sunday

Så skönt att vakna och inte ha fuskat nå och inte vara bakis alls. Kanske är tur att jag sparade då vi är bjudna på fest nästa helg. Nu stiga upp och göra sig klart för ytterligare en dan i revonerings anda.


Intensivt

Idag eller nu är det visst igår har vi hunnit med massor. Först hämtat ut tapeterna sen till storheden på bolaget och på toys ’r us. Käkat lunch i stan och solat. Hem och slipa väggarna och hängt det mesta av easy covern. Grillat och haft främmande. Hade tänkt gå ut men det sket sig fast det var nog lika bra då sabbade jag inte dieten, fast det hade varit kul var i januari sist jag var ut men det får bli en annan gång. Nu hoppa in i duschen och krypa till kojs med min underbara man. Kanske man kan få sig en kram. ;)


Tjuvkollade

Imorse vart jag så nyfiken på hur vikten tagit sig så jag fuskade lite och vägde mig. Har ju egentligen invägning på måndag men kunde inte hålla mig. Kan säga att det blev en kickstart den här gången oxå. Nu stod vågen på -2,3kg och det tycker jag är ett kanon resultat sen i måndags. Tyvärr har det ju inte blivit nån träning men känner mig inte helt frisk ännu. Men i morgon ska vi testa träna och se hur det känns fast ta det rätt lugnt.


Tror ni...

att det blev nån promenad? Men nä!! Fan oxå. Vart ett så ovanligt dilemma om vad vi skulle äta och hipps vipps så satt vi i bilen på väg att hämta "plocka själv" sallad från kvantum. Efter vi ätit var det lägg dags för lillkråkan. Jag och Tuva hann i varje fall bädda rent i hennes säng samt städa/sortera hennes leksaker som alla var bara hullerombuller och montera upp hennes nya prinsess slott innan pappan kom hem. Eller vi hann väl inte riktigt klart innan men nästan. Nu har vi hunnit börja slipa väggarna lite och packat undan från köksskåpen det mesta. I morgon ska det slipas klart och easy cover börja hängas och målas kring element/fönster, tapeterna ska hämtas. Fast om det blir sol och varmt så kanske vi hittar på nått kuligt oxå.


HELG!!!!

Woop woop! Nu tar jag full dag och skyndar hem.
Ska först och hämta mitt underbara barn hos mormor.
Ikväll ska vi ta oss en skön promenad det är bestämt!

Ny design!

Men den ska ännu finslipas och ändras lite.
Men vad tycker ni?

Det närma sig!

Fick mail i förrgår att köket nu lämnat lagret och är på väg till oss.
Bara ett "paket" på 800kg.
Riktigt spännande!

Vi tyckte ju att vi låg bra till tidsmässigt men plötsligt känner vi att vi ligger efter, men så är det när vi inte kan fixa exakt alla saker till utan måste ta hjälp av andra handverkare tex elekrtiker och rörmockare. Sen måste pappa komma och hjälpa oss att stämpa av där vi ska riva sista väggsnutten som är bärande.
 
Frågan är ju när ska vi riva ut det gamla köket?
Vi tänkte iaf vänta till vardagsrummet är hyffsat klart men samtidigt så hade det ju varit bra om vi fick klart elen och rören och sånt inne i köket oxå.
 
Tycker det är det svåraste när man rustar att veta när man ska göra vad. Visst det enklaste är ju att riva ut allt först och sen börja bygga upp allt igen men det är inte så lätt när man måste bo mitt i allt och dessutom ha en liten som spinger runt överallt oxå.
 
Ni behöver inte fundera på vad vi ska roa oss med i helgen....

Farligt

Inte bra att ha haft semester, har glömt att sätta tillbaka passerkortet i väskan och här på bygget blir man lätt handikappad utan det. Måste komma ihåg att packa det när jag kommer hem. Igår var det samma visa och det roliga är att jag kommer på det när jag parkerar bilen här vid jobbet.

Neon nails

Fick leka lite på fina Sandra


Jobbelijobb

Släpade iväg mig till jobbet idag. Lite halvt motvilligt men när man tänker på lönekuveret så blir man lite mer motiverad iaf.
Efter jobbet ska jag nog sätta Tuva på cykeln och själv ta en långpromenad med hunden. Känner att jag behöver ut och röra på mig nu när jag bara sitter stilla.


Mmm..

Idag blev vi bjudna på middag hos pappa och monica i stugan och det tackade vi ju såklart inte nej till. Tuva älskar dessutom att vara där ute och leka med allt hon hittar. Det blev hemmagjort pizza, vilket för mig innebär fyllningen och grönsaker men det gick ju det med. Nu har tredje dagen med dieten gått och tycker att det går lika lätt som innan att följa den. Hoppas på en kickstart denna gång oxå, fast antar att den inte blir lika stor nu då jag inte kunnat träna nå alla den här veckan. Men på måndag får vi svaret på den frågan. Tycker dock själv att jag mår mycket bättre på en kost fri från kolhydrater, man känner sig inte lika tung i magen. Nä nu sova så jag är pigg och fräsch på jobbet i morgon. Tuva gillar grädde! Syns det?


Sista dagen!

Nu pallar jag i te att vara hemma längre imorgon trotsar jag och far till jobbet. Rösten får bära eller brista. Det här går ju inte. Men träningen får ännu vila några dagar till. Vi satsar på måndag eller kanske redan söndag. Känner mig grymt laddad iaf.


Tack för den fina autostavningen iPhone!


Tankar

Alltså jag har ett dilemma. Vill så gärna ha ett barn till men är så jävla rädd för viktuppgången. Vill verkligen inte gå upp nästan 30kg igen, framförallt inte när jag fortfarande inte är på noll från förra graviditeten. En del av mig säger att jag ska gå ner det först och den andra delen säger att det inte spelar nån roll utan ABB jag får kämpa bort det efteråt. Fan vad svårt! Dock är det ju ändå nån månad bort innan en graviditet är aktuell. Måste fixa en massa saker före iaf.


Hur länge ska det ta?

Alltså jag hade ju hoppats på att känna mig bättre idag men icke det. Har ju mer ont i halsen Ger upp! Blir nog aldrig frisk. Något ont väsen vill hålla mig borta från gymmet! Grr! Happ vad ska man göra idag då? Förslag????


Finaste!!

Tuva och Tyke är bästa vänner. (Iaf enligt henne.)


Gjort massor

Har gnott på här hemma idag mellan hostningar och hes röst. Snart åker ju köket ut helt och hållet och då kommer det bli svårt att laga mat. Därför har jag idag inte lagat bara en middag utan 8 st som nu är i frysen redo att värmas. Blev 3middagar med tacoköttfärs, 3 middagar med kycklingklubbor och 2 middagar med kycklinggryta. Sen stekte jag plättar till ungen och ägg till mig. Har även hunnit handla idag, mat måste man ju ha. Nu är kylen full. Mamma köpte oxå en massa mat som vi ska grilla/äta i morgon. Så jag har lagt köttet i marinad. Nu ska jag krypa ner och hoppas jag mår bättre imorgon. Men blir hemma iaf.


Slut

Då var semestern slut. Ångesten är stor. Fast för mig blev det inte jobb idag. Fortsätter vara fördjävla sjuk. Trodde att jag skulle ha blivit bra vid det här laget men icke det. Idag känns det värre än igår. Vill bli frisk så jag får träna. Idag börjar den strikta kosten igen iaf. Ska bli skönt faktiskt. Ja, ja nu ska jag iaf stiga upp i sjukstugan och få i mig nå frukost.


Det tar sig

Idag har vi hunnit spackla alla väggar och börjar lägga tak så långt vi kunde. Väntar på rörmokaren som ska dra om elements rören som nu är mitt i rummet. Efter det kan vi lägga klart taket. Men som tur är kan vi börja lägga easy covern på väggarna under tiden. Åhh vad jag längtar till det är klart. Köket skulle levereras på ca 2-3 veckor och då ska ju allt under arbete vara klart. Tyvärr kommer vi få vänta lite längre på bänkskivan. Men men det gör inte så mycket.


Myspys

Igår kom fina Anna hit och fick sig nya fina naglar. Äntligen fick jag använda min nya glittergele suger coated. Grymt snygg är den. Efter nagelfixet blev det vin, film, ost och lite godis och en hel massa mys. Innan Anna kom hann vi riva ner alla tapeter, och inhandla innertak, easy cover, lim och beställa tapeter till både vardagsrum och kök. Det kommer att bli så snyggt. Idag blir det att spackla lite samt börja skruva upp innertaket.


Men snälla!

Fortfarande ingen röst. Det är fjärde dagen nu. Börjar bli grymt less! Vill ju träna och ha kul inte ligga inne och vara sjuk. Idag ska vi iaf fara och kolla tapeter till vardagsrum/matsal. Men först lite nageljobb.


Då var vi igång!

Steg ett i rivning startades igår. Det kommer bli stort och fint. Tyvärr var det lite rör i väggen sån måste flyttas, men det skulle inte vara några problem enligt rörmokaren.


Junis glossybox

Glossyboxen var grymt bra tycker jag. Den innehöll mycket bra saker. Färg till fransar och bryn orginal stl Läppglans orginal stl Solkräm med spf 25 orginal stl Håroljor 2 st prover Hudprimer prov stl Och sen en bonus i form av en dricka med mycket antioxidanter


Beställt

Då har vi varit in och korrigerat lite på köksritningen och beställt det. Nu ska vi kasta i oss lite skräpmat (man får äta sånt när man är sjuk) sen blir det att börja riva väggen mellan matsalen och vardagsrummet.


Men varför?

Har blivit super förkyld sen vi kom hem vilket såklart är piss tråkigt då jag nu måsta avstå från att träna. Kul avslutning på semestern... NOT! Ja, ja bara hoppas att det inte håller i sig länge. Så vad ska man då hitta på idag nu när man inte kan träna?


Vitvaror

Idag har vi varit runt och kollat lite priser på vitvaror. Kommer bli fin fint att fixa köket. Nu måste vi bara lägga upp en plan över hur arbetet ska fortlöpa tidsmässigt. Hur stora ingrepp vi ska göra.


Känningar

Har redan nu känning i benen från träningen. Antar att allt efter dagen går så kommer träningsvärken bli mer påtaglig. Älskar verkligen känslan av träningsvärk så skönt att på en bekräftelse på att det tagit bra. Nu dags att styra upp sig för dagens bravader.


Så skönt!

Första gympasset på över en vecka. Det blev ben och mage som fick sig en rejäl omgång. Det gick riktigt bra! Nu är men skönt slut och längtar in i duschen och sen sägen. Vågen visade btw +0,9kg i morse vilket inte är hela världen enligt mig. Det tar jag igen snabbt.


Kom på!

Jag köpte ju visst en grej till mig själv på resan. Fast beställde den på taxfree innan vi for så då räknas det ju egentligen inte. Men denna underbara doft från Marc Jacobs är ju i min ägo!!!


Ops I did it again!

Paketet innehöll min lilla beställning nagelgrejer. Hihi! Nu finns det massa nytt igen! Filar, putsblock, glitter, oljor och ett paraffinbad.


Paket

Just varit och hämtat ut ett litet(?) paket.


Ny vecka

Då var sista semesterveckan igång. Underbart väder ute och vi kör igång med träning och bra kost nu igen efter över en veckas slappande. Nu invägning för att få se hur mycket det kostat att fuska.


Home sweet Home!

Nu har vi kommit hem från Turkiet. Vi har haft det bra. Mycket varmt land. Tyvärr är detta det första landet som jag inte vill någonsin tillbaka till. Mycket jobbiga oförskämda försäljare och inkastare. Det sägs att man ska pruta och det brukar inte vara något problem för mig. Brukar tycka att det är rätt kul. Men inte där! Ska man få en bra deal ska man först ha hela dagen på sig och sen ändå inte komma överens utan måste hålla på med samma affär i flera dagar för att enas om en deal. Nej tack! Ids inte hålla på med sånt svammel. Det är första resan som jag inte köpt en ända grej till mig själv och det är inte för att jag inte hittade grejer för det gjorde jag. Men vill man bara sola och bada är Turkiet ett bra alternativ, men allt är dyrt. Äta ute kostar typ som hemma.


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus