Nu räcker det!

Blir så fruktansvärt leds på var världen och vårt samhälle är på väg!

Vilka traditioner ska vi få ha?
Om vi inte får vara ett kristet land som vi varit så länge, där våra liv med traditioner byggts upp just genom vår kristna tro. Ska våra barn ens få lära sig om vad den riktiga anledningen till att vi firar jul eller för att inte tala pm påsk?
Vi får inte ta dom på gudstjänster där det handlar om Gud, vår religion, anledningen bakom jul och påsk.
Vi kanske inte längre ska få fira dom alls?
För utan vår tro, vad betyder då dessa högtider?

Våra barn ska inte få vara pepparkaksgubbar/gummor i lucia tåget eller få sjunga sånger om pepperkakor. Detta är ju helt absurt.
Vi har så länge i vårt land varit rädda att vi ska stöta oss med våra invandrare att vi inte längre törs vara stolta för att vi är svenskar. Eller ha kvar våra seder. Detta är ju helt åt helvete rent ut sagt. Det sjukaste av allt är det inte är våra invandrare som kräver av oss att ändra oss, utan dumma jävlar inom vårt eget folk. Det hittas på en jävla massa skit för att vi ska ändra oss till ett mer mångkulturellt samhälle vilket i flera fall är bra, men inte när det är på bekostnad att det som är heligt för oss.

Alla dessa saker om kyrka, pepparkaksgubbar och allt annat som ändrats är ju helt fel. Till vilket land hade vi kunnat utvandra till och mötas av en sån gästfrihet att landet skulle sluta upp med sin egna religion och traditioner för oss?

Det som också skrämmer mig är det faktum att även Disney väljer att klippa bort den lilla mörka dockan ifrån tomteverkstan som vi ser varje jul. Detta för att det tydligen symboliserar en stereotyp. Det jag då frågar mig är om det är så fel. När jag ser det klippet så har jag alltid bara sett en glad, sprallig, självständig och smart figur.
Om vi däremot pratar om stereotyp så tänker jag på dom blonda till intetsägande dockorna som blir förskräckta av att se en spindel.
Nä, jag tycker mer att man ska lyfta fram seder och traditioner istället för att hämma och gömma undan.

Vad är det för samhälle vi vill upp nå?
Ett samhälle där alla ser likadana ut och alla följer måttet? (Mycket likt Hitlers mål)
Eller ett samhälle där alla är lina värda oavsett vilket kultur eller religion man tillhör? Där det är ok att hålla fast vid sina rötter?

Vad är det vi är på väg?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus