Varför...

... kan jag inte sova på nätterna?
Ligger och vrider och vänder mig hela tiden. Huvva vad trött jag är idag.
Byggjobbarna är här och håller på ännu men toan funkar nu iaf. Idag ska dom bygga igen, äntligen.

Jag har packat gymväskan och ska ta och dra fetröven till gymmet ihopp om att det krymper en aning.. :)

När ska solen och värmen komma tillbaka?

Kommentarer
Postat av: Johanna

svarar här sen inlägget du skrev på min sida. Vad härligt o kul att de går bra vet att allt tar sin tid & är ju verkligen mycket o planera o hinna med men men gör man lite i taget så till slut hinner man med de flesta är snart klart med vårat vilket känns skönt:).

Jaha ni ska oxå gå dit o göra ringarna era där var och gjorde våra där men hämta dom redan i början av april så våra är hemma & riktigt fina blev dom & bra pris har dom där:).



Ang tårtan har vi precis idag varit och äntligen beställt våran tårta på storhedens kondtitori blev de hade jätte bra pris där när ja jämfört går inte att få så bra som där för ca 60 pers så får vi betala 1500kr och får såklart låna ställning & välja brudpar & sånt som ingick ska ha hjärtformade rosa tårtor med vita ros på med gröna blad & två hjärtan på som sitter ihop i varje hjärta ska vi ha våra initaler & nedanför stå vårat bröllopsdatum så blir nog riktigt bra de o trevliga o hjälpsamma & så var dom:). Vars ska ni beställa era ifrån?.



Ang porslinet och de blir nog att låna därifrån de dom hade har ingen lust att betala eller hyra porslin utan får duga med de som är och även hyra den dära storkylen dom har där på lokalen ska ni göra de?

2010-05-26 @ 20:10:34
URL: http://lillajohannaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus