Tack för den!

Har varit på AMS idag och satt mig som aktivt arbetssökande.
Fick prata med en himla trevlig tant (kors i taket), och allt gick jätte bra. Men så frågade om hur det blir med a-kassan då jag jobbar extra och så berättade hon att det är samma som om man jobbar deltid man får bara 75 dagar a-kassa då.  Annars får man 300 dagar. 

Detta gör det ju sjukt svårt för mig att jobba, jag har inte råd att jobba extra helt enkelt. Fatta surt, det är bättre att inte göra nå alls än att jobba lite. Jag kan visserligen jobba hela veckor för då behöver jag ju inte stämpla men om jag bara jobba 1-2 dagar så blir det ju inte så mycket pengar...

Men allt detta TACKAR jag våran underbara regering för!

Jag måste alltså antingen få ett heltids jobb eller gå hemma, inget mellanting.

Kommentarer
Postat av: Johanna

Men herregud vad hemskt sjukt de har blivit nuförtiden sen den nya regeringen tog över sedan förra valet hoppas verkligen vi får nya och bättre regering till valet som är i år när de är år val herregudvad dom har hunnit försämrat o förstört mkt!.

Ja de är ju verkligen sjukt som dom har ändrat ang reglerna för stämplingen och de som dom har ändrat reglerna för dom som jobbar extra eller bara får extra och hoppa in då och då man tycker ju att de vore ju löna sig o få jobba då och då om de finns chans än att inte jobba alls o bara stämpla ju om de finns behov av extra ju, hur ska man annars kunna tjäna eller komma in nånstans ju om man inte får jobba extra?!. Får se hur de blir för en själv har oxå ansökt om A-kassa sen ja blev arbetssökande men jobbat en hel del extra nu så får se vad man får för svar av A-kassan och hur dom bedömmer det hela vad man har rätt till.

2010-03-02 @ 20:24:11
URL: http://lillajohannaa.blogg.se/
Postat av: Linda

Visst är det vansinne? Är ju som gjort för att folk inte ska kunna ta det lilla som erbjuds, om man u har ens sån tur, med dagens jävla jobb-brist.

2010-03-04 @ 14:29:52
URL: http://liiindur.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus