Skador

Idag har våran lilla tös inte haft en bra dag. Två gånger har hon gjort sig illa och båda gångerna i fingrarna. Först så klämde hon sig  hos mormor och lillfingret blev alldeles blått. Oj, så ledsen tjej.

Sen så har vi varit till morfar och där lyckades hon nypa sig på en klädnypa tills tummen började blöda, lliten gumma har haft det tungt idag. Men så är det då man är klåfingrig... Tur att det läker fort.

Annars har det inte känt så mycket idag. Cyklade med Tuva till mormor på morgon i spöregn då Jonas hade tagit bilen till jobbet, Jag fick långa mammas bil då jag for på seminariet som jag skulle på. Första olyckan hände just då jag kom tillbaka till mamma.


Vi vart bjudna på middag hos pappa, himla gott. Dom har fått det jätte fint i stugan, kommer nog bli fint då bastun är klar och allt byggmaterial är borta. Det ser ju ut som en byggarbetsplats på gården. Dom har en lite skogsmus som bor mitt i allt bråte, såg den två gånger idag, så söt.

Nu har jag kört mitt dagliga träningspass här hemma. Dags för en dusch och sen sova

Tisdag

Morgonen började med arbetsintervju.
Den gick rätt bra, elleer det är ju svårt att säga men det kändes bra. Nu är det bara att hålla tummar och tår, vad jag vet har inte den här tjänsten legat ute på ams och det är ju att stort plus.
Det är dock bara ett vikariat på 1 år men det är ju bättre än inget. Har ju fortfarande ett antal andra jobbansökningar ute så jag hoppas ju även på dom också.

Imorgon ska jag på ett CV seminarium, ska bli rätt intressant. Måste säga att jag tycker att det här är ganska kul.

Dagen

Idag, eller jag kanske ska börja med natten. Tuvas feber kom tillbaka i natt och fick då komma och vara i våran säng, men vilket bök det varit i natt.. SUCK
På morgon var hon dock himla trött och vi sov till nästan halv 11.

När jag surrade med mamma då vi stigit upp bestämde jag för att kolla om det fanns nån tid hos min frisör för klipp och färgning och det fanns det. Så nu är man sommarfin i håret.

Till middag grillade vi grillkorv och ugnsrostade rotsaker till, det var jätte gott.

Tuva har fått fara och sova över hos mormor då jag ska på anställningsintervju på morgonen i morrn. Spännade!

Nu har jag och Jonas varit och solat och ska göra en tidig kväll.

Ikea

Idag har vi varit en sväng till haparanda och ikea och skopunkten.
Äntligen har jag köpt mina bröllopsskor. Det vart till och med två par och jag vet inte vilka av dom jag kommer att ha på dagen D.

Vi handlade inte så mycket på ikea, men lite grejer blir det ju alltid bla en parasoll och fot till den, en ny hylla till badrummet, bestick till Tuva och lite köksgrejer.
Vi köpte även ett skåp till min farmor som hon ville ha.

Mamma var också med och hon hittade också ett par skor samt en del saker på ikea.

När vi for hem så skulle vi fara och lämna skåpet till farmor  just som vi kommer och kör har det hänt en olycka på e4an och vi blev stående i en timme.

När vi äntligen kom hem så var vi jätte hungriga så det blev pizza till middag, Tuva fick lite plättar.

Nu har jag kört lite träning och ska hoppa i duschen och gå och sova.

Hägnan

Nu ska vi strax väcka pappa. När han stigit upp blir det att rulla till hägnan och fira lite där.
Ska bli mysigt då jag inte friat där sen jag var liten, kommer inte ihåg nått alls därifrån.

Ikväll blir det att vara hemma i goda vännerslag, med god mat och dryck.

Vad ska ni göra?


Glad midsommar


Äntligen soffa

Vilken dag detta blev.
Har inte suttit förän nu.

Jag började fixa lite på baksidan men lesnade och for och plockade upp mamma så for vi och köpte mina efterlängtade krukor från biltema. Det vart lite andra saker där oxa fast mest för mamma. Jag köpte en liten dockvagn åt Tuva, mamma köpte en hel massa grejer bla en potta åt Tuva att ha hos henne.

Sen for vi till Ica Maxi där köpte mamma ett tält åt gumman och en tröja till sig själv. Vidare till Coop där vi åt lunch på Trend innan vi gick in och handlade blommor och blomjord, och Tuva fick en liten docka av mormor fast den skulle bo hos mormor.

Oj, kockan var redan halv två och 15 min tills vi skulle hämta Tuva på dagis. Vi snabbade oss dit. Där hade det varit midsommarfirande och tårtkalas. Dom hade både fått rulltårta och efter lunchen fick dom chhokladtårta då ett av barnen hade med det då han fyllde år. Tuva har nu sommar lov och det vart kramkalas innan vi for hem.

Nr vi kom hem så fick jag inte upp bagageluckan på bilen då den krånglar ibland. Jonas fickade den iaf. Tuva vart helt kär i sin dockvagn och har kört på men den som en tok. Hon inventerade tältet lite men vagnen var bäst idag.
Jag och mamma planterade alla blommor och gjorde så himla fint.

Vi packade in alla i bilen och for med mormor och Tuva hem till mormor så jag och Jonas kunde spring upp på stan för att försöka hitta lite kläder till i morgon. Det gick faktiskt över förväntan, hittade en klänning, ett par shorts och två tröjor. Jonas hittade också ett par shorts, en jacka, en t-shirt och en rosa slips(till bröllopet).

Sen mötte vi upp Johannes på willys och handla mat till i morgon. Och nu äntligen har vi hunnit hem lagt Tuva rastat hundarna fixat lite till, Jonas har åkt till jobbet och nu sitter jag här. Ska strax å och sova då vi har en till lång dag framför oss i morgon.

Fixa

Igår kom min underbara mamma hit och hade köpt mig två buxus blommor. Detta är ju sånna jag tänkt ha på framsidan,så jag var jätte glad.
Hon har även börjat köpa mat till bröllopet och kom med två påsar kycklingfile och två fläskfileer. Det är ju super bra!

Hade dock lite problem att hitta plats i frysen i källaren som jag trodde var nästan tom, men det var denicke då min köra sambo fyller den med allt möjligt konstigt. Måste kolla igenom vad som finna där och göra plats för all bröllops mat.

Fatta att det inte är länge kvar nu. Det är fortfarande några som inte meddelat om dom kommer eller ej men än är det ingen som har sagt att dom inte kommer och det är ju kul. Börjar dock känna stressen bita mig i hälarna då det fortfarande är mycket kvar att göra. Min blivande man är inte allt för hjälpsam...

Nu kasta i sig en filtallrik och sen gå ut och lyfta stenar...

Hihi

Åsa, det låter som en himla bra ide! Me like!

Gymmet eller hemma?

Sitter och funderar på om jag ska orka fara till gymmet eller om jag bara ska köra ett pass hemma på crosstrainern..

Skulle behöva köra lite styrke men känner mig lite lat att idas åka till stan.

Det är ju ändå mest kondition jag behöver göra för att få bort mina enorma "lovehandles" nä nu kör jag på här hemma istället. Kanske testar ett pass zumba...

Inte lätt

Alltså detta är inte lätt, jag har världes sug att baka mer men samtidigt så kan jag ju inte låta bli att smaka på det jag bakar, och de funkar ju inte då jag fortfarande vill ner några kilo...
Suck, det är inte lätt. Men det är ju så kul att baka.
Hittade just ett bra recept på nougatrutor som jag vill testa. Har köpt hem nougat för ett tag sen men inte bakat nå av den än så man måste ju kanske göra det.

Kanske gör det i morgon och sen ut på en runda runt sjön.
Idag har det blivit lite hemma träning. kört på crosstrainern och gjort en massa situps.

Nån som känner sig sugen att vara personlig tränare ett tag? Behöver verkligen piskan mot ryggen nu!

Rent och ganska fint

Nu känns mitt hem mycket bättre. Har plockat och torkat, dammsugit och skurat. Så himla skönt att ha det gjort.

Kvar är dock övervåningen men eftersom Jonas sover så har jag inte varit där uppe. Tänkte att det blir ju bra om han fixar där uppe när han vaknar.
För det ska väl ändå inte vara jag som alltid städar?

Nu ska jag gå upp och väcka han för jag ska ju åka på jobbcoach möte snart.
Tuva sover en stund då hon inte hade sovit på dagis.

Tisdag

Då var det tisdag igen och Tuva är på dagis.
Själv har jag just ätit frukost, en filtallrik med linfrön som vanligt.

Funderar på vad man ska hitta på idag. Har möte kl 15.30 men innan dess borde jag göra nå. Känner dock inte för att åka till gymmet, det kan jag och Jonas göra i eftermiddag.

Nä, det blir nog att dra fram snbeldraken och köre nått varv, måste även plocka upp alla skor som en viss liten prinsessa har farit runt med över allt. Ska nog rensa lite i ytterkläderna i hallen oxå.


Sol men ingen värme

Idag vart det soligt men ganska kallt.

Tuva ligger just nu och sover sin förmiddagsvila, när hon vaknar ska vi styra upp nån lunch. Blir nog potatisbullar till tösen idag. Själv ska jag nog styra upp en bit kyckling och nå grönt.

Efter att vi ätit tänkte jag att vi skulle gå ut och leka lite, lite sund att dagiset fortfarande är öppet för då kan vi ju inte leka där på gården. Nu i veckan är Tuvas sista vecka på dagis sen får hon sommarlov tänkte jag och till hösten börjar hon ju på dagiset som ligger här.

Funderar på att fara till stan sen när Jonas vaknar(han har nattskift i veckan).

Nybakat

Idag satt jag igång lite mer bak. Har gjort kladdkakemuffins och daimkakor.
Båda sorterna vart mycket bra.
Nu börjar vi ha ett rätt bra fikaförråd till sommaren.

Jag har även hunnit köra ett 45minuters pass på crosstrainern. Skulle gå och duscha men då började ju såklart This Is It och den bara måste jag se. Ska försöka hinna ta en snabbdusch i nån paus.


Söndag

Då var det sista dagen på den här veckan.
Det var egentligen tänkt att vi skulle åka till haparanda idag, men jag kände inte för det. Dels har man inte så bra med pengar och sen ser hemmet ut som minst 100 svåra år. Ska väl försöka ta itu med det förfallna hemmet, inte för att jag egentligen har någon som helst lust...

Först ut med hundarna.

Sovmorgon

Oj vilket sovmorgon jag fått.
Vaknade typ nyss.

Man är ju som inte van att sova så här länge, men det var grymt skönt.

Jonas och Tuva är i väg på nå ärende och när dom kommer hem igen ska vi fara och hälsa på hos Robba, Geka och barnen. Länge sen man sågs.

Nä, nu ska jag kasta i mig lite frulle.

Kalas & träning

Min kära bror  fyller år idag och vi har varit och firat han en sväng.

Nu när vi kom hem fick Tuva åka bums i säng, själv bytte jag om till träningskläder och har nu kört ett pass på crosstrainern.
Riktigt skönt, körde bara en halvtimme men ändå bara rann det svett om mig.
Ska nu köra minst en halv timme varje kväll, tänkte sen öka till minst en timme. Det bästa av allt är att det är helt tyst då man kör så man kan se tv utan att behöva höja volymen.

Nu jävlar ska jag komma i fin form till bröllopet.


Arons badet

Idag på morgon åkte vi en snabb sväng till arons. Vi kunde inte vara så länge då vi skulle till bvc och ge lillstumpan sitt vaccin.

Hon tyckte att det var kul att vara och bada och sprang hela tiden till poolen, i vattnet tog hon det rätt lugnt än så länge. Vi hann även med en fika innan vi cyklade hem och packade ner Tuva i vagnen så hon fick sova innan bvc. Vi gick dit och allt gick bara fint. Hon blir lite arg då man håller fast henne men annars går det fin fint.


Skynda inna pappa tar fast  mig...

Attans jag hann inte fram till poolen..

Pappa och Tuva i lilla poolen.

Observara att det inte var nån annan där heller. Klockan var innan 11 och stället var nästan tomt vilket var riktigt skönt då Tuva inte är van att bada i stor pool och inte gillar att få vatten i ansiktet. Kommer väl att bli bättre nu i sommar då vi kommer hänga en hel massa på arons.


Årets första utedopp

Idag tog jag och blåste upp Tuvas lilla pool och så fick hon bada ute.
Hon tyckte att det var mysigt, ja iaf tills hon fick vatten på huvudet vilket hon hatar.



Jobbcoach

Har nyss varit och träffat min jobbcoach. Han var mycket trevlig och om jag ska vara ärlig såg han riktigt bra ut också...
Mötet var dock inte så givande men det var ju iofs bara en intro så det blir säkert bättre på nästa möte.
Hoppas nu bara att det här kommer leda till jobb, vill inte bara gå hemma det är så förbannat tråkigt, och lat blir man.

Nä, nu får Jonas komma hem från gymmet så vi kan åka till stan och kolla ut en födelsedagspresent åt min bror som fyller år i morgon.

Jo, jag får låna en crosstrainer av en arbetskollega till Jonas som jag får hem ikväll. Nu ska här förbrännas framför tvn!

Lugnet

Nu sitter jag äntligen i soffan. Ytterligare en dag med full rulle.

Har nu en korthårig fin hund och ingen tandsten på någon av dom (ådi var mycket svår att skrapa på så där kan det nog vara kvar lite grann men det löser nog sig med ett tuggben eller två)

Efter friseringen snabbt och hämta barnet. Hon var mer vild än tam idag. Vilket drag då vi kom hem. Ändå var vi ute en stund men gick in då det inte alls var nå varmt och skönt utan blåsigt och kallt.

Vi har lekt och brottats och lagat plättar till middag, promenerat med hundarna och lite sånt.

Nu har jag lagt barnet, hängt tvätten och satt igång en diskmasin och städat köket.

Resten av kvällen kommer avnjutas i soffan med Arga snickaren och Grey´s Anatomy

Hur vart min dag?

Gympasset gick sådär. Inte mitt bästa pass, men ändå rätt hyfsat. Konditionen gick inte alls bra men man har väl lite ups & downs. Kommer säkert gå bättre nästa gång.

När vi kom hem gjorde jag och Jonas oss lite lunch.

Just som vi ätit klart knackade grannflickan på dörren och räckte över en påse med böcker till Tuva. Jätte fina, bra barnböcker. Det var en Pippi, en laban, en barna i byllerbyn, och två andra böcker. Himla gulligt, hon höll på att rensa ur sitt rum.

Sen for vi och hämtade Tuva och dom hade haft fest på dagis (sommaravslutning). På hennes hylla fanns en massa saker som hon hade gjort på dagis, målat och ett handavtryck i gips. Dom hade även gjort ett kompendium men bider och lite text på/om Tuva. Himla fint!

När Jonas sen åkt till jobbet knackade grannarna på igen och frågade om vi ville komma och kolla om det fanns nå vi ville ha av det dom rensat bort. Så klart ville vi det. Och därifrån kom vi med en massa saker, en Pippi-koffert, två petshop hus, ett barbie kök, två dockseviser, två böcker, en pollypocket bil och en massa pollypocket grejer, och några mjukdjur.
Stannade kvar där en stund och surrade, men Tuva var så trött då hon inte hade sovit nå på dagis. Bestämmde då att grannarna skulle ta och komma över på lite fika. Sagt och gjort fika blev det.

När dom sen gått hem packade jag in mig, Tuva, hundarna och trimsakerna i bilen och for till mamma och har nu börjat frisera schnauzrarna, som för övrigt blev 7 år igår.

Nu äntligen hemma. Ska hoppa in i duschen och sen göra kväll.

Mycket långt inlägg hoppas ni ids läsa det.

Off to the gym

Nu ska fettot dra fetröven till gymmet i hopp om att den blir lite mindre... haha

Ska bli grymt skönt att få svettas lite.

Självdisciplin?

Alltså nu måste jag ta och rycka mig i kragen och slute stoppa i mig en massa slisk.
Fattar inte varför det är så svårt att låta bli då det endast är jag själv som vet att jag förlorar på det.
Vill ju komma i fin form till vårt bröllop och idag är det bara 2 månader kvar. Åhh jag blir fan arg på mig själv. Väger nu 66kg men vill ner iaf 2-4kg till.

Så var tror ni jag har sysslat med idag då?

Jo jag har bakat. Två sorters kakor som jag tänkte att man lätt kan packa ner då man ska iväg till stranden. Nyttigt? NEJ!

Men men får väl försöka lura er och mig själv att det bara är Jonas och Tuvas kakor....


Det är ingen som har en crosstrainer eller ett gå-band att låna ut eller sälja för en mycket billig slant?

Åter

i stan!

Känns ggrymt skönt att vara hemma igen.
Vi kom kring 16 men vi for till Jonas bror och har varit där hela kvällen.

Såg att skattepengarna har kommit, nu gäller det bara att försöka få ihop våran  bröllopsbudget....

Nu försöka sova några timmar.

Off we go

Nu styr vi kosan med tornedalen. Åter på fredag.

Hoppas på bra väder och mycket lek och skoj.


Leos Lekland


Automaterna var himla intressanta

Cykla är Tuvas nya favvo




Hej Pappa!

Wiihii

Åka med pappa

Lukas hoppar högt

KUL!



BUS!

Spooky!


Låter bilderna tala för sig. Vi hade en helt underbar dag!


2010-06-08

Bion var mycket bra.
Himla trevligt att få komma bort och umgås lite på egen hand utan unge eller karl.

Jonas sover ännu och Tuva är på dagis.
När vi sen hämtar hene ska vi åka på Leos lekland med Martina och Lukas. Ska blir kul nu när Tuva är med rörlig. Sist vi var tror jag inte att hon ens kunde gå och nu springer hon och så har hon börjat hoppa i sängen. Kommer bli en succe idag.
Ska ta med kameran idag och försöka komma ihåg att fota oxå.


Hindersprövning

Nu ska vi åka in till stan och fara på skatteverket och lämna in vår hindersprövning. Vi tänkte även fara och titta på vigselring. Ska bli kul.

Ikväll blir det bio med Lina och pojkarna får ha hand om barnen. Nice!

dagen

Jag och Tuva for in till stan och gick med mormor runt och tittade på allt roligt efter storgatan.
Tuva skulle få prova rida på en lite ponny, men så fort jag satte upp henne på hästen vart hon helt galen och bara gallskrek. Tyckte inte att det var nå kul. Hade tänkt fota henne men det gick inte.
Än är hon nog lite för liten för ponnyridning.

Efter vi strosat runt lite gick vi till mamma där vi åt middag. Det blev tacos, himla gott.
Nu har vi kommit hem för en stund sen och Tuva sover. Jag ska ta och göra mig en kopp te och läsa nya Interiör Plaza.

Sveriges Nationaldag

Du gamla, du fria

Du gamla, Du fria, Du fjällhöga nord
Du tysta, Du glädjerika sköna!
Jag hälsar Dig, vänaste land uppå jord,
Din sol, Din himmel, Dina ängder gröna.
Din sol, Din himmel, Dina ängder gröna.

Du tronar på minnen från fornstora dar,
då ärat Ditt namn flög över jorden.
Jag vet att Du är och Du blir vad du var.
Ja, jag vill leva jag vill dö i Norden.
Ja, jag vill leva jag vill dö i Norden.

Jag städs vill dig tjäna mitt älskade land,
din trohet till döden vill jag svära.
Din rätt, skall jag värna, med håg och med hand,
din fana, högt den bragderika bära.
din fana, högt den bragderika bära.

Med Gud skall jag kämpa, för hem och för härd,
för Sverige, den kära fosterjorden.
Jag byter Dig ej, mot allt i en värld
Nej, jag vill leva jag vill dö i Norden.
Nej, jag vill leva jag vill dö i Norden.

Tapetsering

Idag efter att jag och Tuva vaknat vid 09.30 så for jag och lämnade henne hos mormor innan jag drig vidare med hundarna ut till sunderbyn.

Det gick jätte bra att tapetsera, eller några små missöden, men överlag gick det bra.
När jag var klar där för jag och hämtade Jonas och Tuva hemma(han hämtade henne då han for från jobbet) och for tillbaka till mormor och åt middag där.
Mycket gott.

Nu är vi hemme igen och tar det bara lugnt och skönt i soffan.
Blir nog en tidig kväll idag.

Vart sitter det fast?

Satt just och tittade på bildspel fån studentbalen och måste bara reagera,
Balparen är fixade och jätte fina men vad är det för fel på alla chafförer?
Är det så svårt att ta på sig en skorta och fixa till sig litegrann iaf. 
Det förstör hela bilden att se nån sliten (ursäkta språket) avdankad raggare i en mycket trött skinnjacka och en gräslig hårdrocks t-shirt. Dom tar säkert ganska bra betalt för att köra dess små studenter som har en mycket speciell dag och det bara skiter chaffisarna i och kommer precis som dom är.
Skärpning!


Flyget

Nu har jag varit och skjutsat folk till flyget. Det gör sig så klart påmind om att man också vill åka iväg någonstans.
Funderar på hur sommaren kommer bli, om vi kommer att åka iväg nått eller om vi bara ska vara hemma.
Kommer det dyka upp nå jobb eller blir det skolbänken till hösten?
Hoppas på jobb.

Nu ska vi strax lägga Tuva. Hon har bara sovit 10 minuter på hela dagen. Plus att Leo har varit här och lekt med henne också. Hon kommer nog slockla på en gång vi lägger henne.

I morgon ska Tuva få fara och vara med mormor ett tag medans jag far och hjälper pappa och Monica att tapetsera i deras stuga. Ska bli kul.

Dags för sista myset inna tösen somnar.

Sovmorgon

Åh vilken underbar morgon vi haft. Vi vaknade inte förän klockan var 08.40. Så skönt att få sovmorgon. Idag ska vi fortsätta städa och fixa hemma.
Lina och Leo är också på väg hit, det ska bli hel mysigt att ungarna ska få busa med varandra. Och såklart att vi ska få snacka en massa skit också.

Nä, nu springa över till grannen och låna deras mattpiska.

Helt slut

Nu tänker jag göra kväll. Eller ska springa ut med hundarna först.

Jag har kvar att piska mattorna, putsa fönsterna nere och dammtorka köket. Ja och golven nere och trappen är kvar.

Medans jag höll på uppe och skulle just börja skura, tror ni inte att skrmoppen går sönder och går inte att fälla ut. Nä jag fick minsann skura med en skurmopp som endast var 1 meter lång.

Har även gjort storkok. Två formar med lasange. Blir bra att kunna frysa in färdiga portioner, och gott som tusan var det.
Nu på kvällen har vi varit en snabb vända till gymmet, Tuva fick vara hos morfar undertiden.
När vi kom hem så tog vi och monterade upp en tavellist i vårat sovrum som vi haft ett tag. Bäddade även rent i sängen. Kommer att bli skönt att gå och lägga sig.

Nä, nu ut på prompa sen duscha och sova.
I morgon blir det nog en dejt med Lina och Leo, men ska försöka hinna städa klart innan dess. Hoppas att det inte regnar så jag får fixa mattorna också

Städdag

Idag har det varit en perfekt dag att ta tag  i hemmet.
Så jag har damtorkat och putsat fönster och skurat badrummet, dammsugit och skurat. Har dock bara hunnit med övervåningen. Men ska fortsätta nere snart.
Hade velat piska alla mattor men då började det såklart regna, plus att jag inte hittar min mattpiska, men antar att den är nere i källaren någonstans.

Nu har jag hämtat hem Tuva och hon hade haft det jätte bra på dagis som vanligt. Nu är det helg för henne.

Ska strax börja med middagen, idag blir det lasange. Mums vad gott!

Träning ikväll!

Mycket gjort

Klockan är inte så mycket och ändå har jag hunnit sjukt mycket idag.
Natten var lite små jobbig för Tuva (och oss också såklart) men fick tillslut väcka henne sen på morgon så vi skulle hinna till dagis.
Till min förvåning hade Jonas tagit bilen trots att han visste att jag hade jätte mycket att göra idag. Tur som det var så kunde han smita från jobbet och komma med den. Tack!

Snabbt iväg till dagis sen vidare till Pontushallen för att vara på nån jobbcoach mässa.. Mycket givande... NOT!

Iaf vidare där ifrån mot ams. Kommer dit... det har inte hunnit öppna ännu...? FAN!
Just då ringde Jonas och frågade vad jag gjorde och om jag kunde fara in med bilen på volvo, för Jens skulle kolla felkoden igen för att det nog mest troligt skulle gå på försäkringen.

Snabbt iväg dit. In i verkstaden, letade Jens, vart hårt uppvaktad  av alla hjälpsamma mekaniker. Hittade tillslut Jens och fick det bekräftat att det ska gå på försäkringen. YES!

Magen kurrar, glömt/inte hunnit äta frukost. Snabbt in på kvantum, 2 korvar.

Vidare till ams igen, nu hade dom öppnat.
Fick träffa min handläggare och vilken underbar människa. Jätte trevlig och hjälpsam.
Vi kollade igenom mina ansönkningshandlingar och hon tyckte att dom var jätte bra, men att jag ska bli duktigare på att göra uppföljning på jobben jag söker.
Jag valde en jobbcoach, och vi tittade lite på utbildningar. Ska nu få fara på studiebesök på utb Nord i övertorneå. Och kanske till och med få börja min utb till byggnadsmålare! ÄNTLIGEN! Fast kanske inte före feb 2011.

Har nu hunnit vara runt sjön med Dampe och Dumle.

Strax hämta tösen. Träning i kväll!

Underbara grannar

Har sagt det förut och nu säger jag det igen.
Vilka underbara grannar och underbart område vi bor på. Alla här håller ihop och hjälper varanda.
Idag då vi var ute och lekte gick vi och hämtade fram Tuvas trehjuling som hon fick på hon fyllde år. Den är dock fortfarande lite för stor. Men som tur är har vi snälla grannar.
Vår granne till vänster sprang in till sig och hämtade en jätte fin sparkcykel på tre hjul som var i trä. Och grannen till höger gick oxå och hämtade en gunghäst i plast som hade hjul man kunde fälla ner. Den var oxå jätte fin.


En mycket glad och nöjd tjej provkör den ena gåvan.

Medans vi var ute kom faster Sussie och farmor och farfar hit. Även dom hade lite presenter till Tuva. En hel påse med kläder. Jätte fina, allt ihop, och en ny solhatt.
Tuva kommer att vara så fin i alla plaggen. Hon fick bla ett par vita byxor, jätte fina men kommer nog att ta tid hur länge dom får vara rena då hon använder dom. Tur vi har tvättmaskin.

Har har även hunnit vara iväg och klippa lite klor idag. En rottweiler och en bishon havaness(stavning?)

Tisdag

Idag har Tuva Varit på dagis i vanlig ordning. När jag lämnat henne där for jag iväg till karlsvik till farmor och hjälpte henne att putsa fönsterna.

Känner mig rätt mör i kroppen idag efter gårdagens pass på gymmet. Vi körde ett rent konditionspass. Och glädjade kan jag nu meddela att jag orkar jogga mer än 4km nu. Känns grymt bra!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus