Hur vart min dag?

Gympasset gick sådär. Inte mitt bästa pass, men ändå rätt hyfsat. Konditionen gick inte alls bra men man har väl lite ups & downs. Kommer säkert gå bättre nästa gång.

När vi kom hem gjorde jag och Jonas oss lite lunch.

Just som vi ätit klart knackade grannflickan på dörren och räckte över en påse med böcker till Tuva. Jätte fina, bra barnböcker. Det var en Pippi, en laban, en barna i byllerbyn, och två andra böcker. Himla gulligt, hon höll på att rensa ur sitt rum.

Sen for vi och hämtade Tuva och dom hade haft fest på dagis (sommaravslutning). På hennes hylla fanns en massa saker som hon hade gjort på dagis, målat och ett handavtryck i gips. Dom hade även gjort ett kompendium men bider och lite text på/om Tuva. Himla fint!

När Jonas sen åkt till jobbet knackade grannarna på igen och frågade om vi ville komma och kolla om det fanns nå vi ville ha av det dom rensat bort. Så klart ville vi det. Och därifrån kom vi med en massa saker, en Pippi-koffert, två petshop hus, ett barbie kök, två dockseviser, två böcker, en pollypocket bil och en massa pollypocket grejer, och några mjukdjur.
Stannade kvar där en stund och surrade, men Tuva var så trött då hon inte hade sovit nå på dagis. Bestämmde då att grannarna skulle ta och komma över på lite fika. Sagt och gjort fika blev det.

När dom sen gått hem packade jag in mig, Tuva, hundarna och trimsakerna i bilen och for till mamma och har nu börjat frisera schnauzrarna, som för övrigt blev 7 år igår.

Nu äntligen hemma. Ska hoppa in i duschen och sen göra kväll.

Mycket långt inlägg hoppas ni ids läsa det.

Kommentarer
Postat av: Johanna

Haha.. Ja kanske de ja men självklart kan ja lägga upp nån bild på skorna, äntligen lyckades man hitta ett par var såå fina och sköna o lätta verkligen o billiga från skopunkten är dom:).

2010-06-15 @ 23:07:56
URL: http://lillajohannaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus