Äntligen soffa

Vilken dag detta blev.
Har inte suttit förän nu.

Jag började fixa lite på baksidan men lesnade och for och plockade upp mamma så for vi och köpte mina efterlängtade krukor från biltema. Det vart lite andra saker där oxa fast mest för mamma. Jag köpte en liten dockvagn åt Tuva, mamma köpte en hel massa grejer bla en potta åt Tuva att ha hos henne.

Sen for vi till Ica Maxi där köpte mamma ett tält åt gumman och en tröja till sig själv. Vidare till Coop där vi åt lunch på Trend innan vi gick in och handlade blommor och blomjord, och Tuva fick en liten docka av mormor fast den skulle bo hos mormor.

Oj, kockan var redan halv två och 15 min tills vi skulle hämta Tuva på dagis. Vi snabbade oss dit. Där hade det varit midsommarfirande och tårtkalas. Dom hade både fått rulltårta och efter lunchen fick dom chhokladtårta då ett av barnen hade med det då han fyllde år. Tuva har nu sommar lov och det vart kramkalas innan vi for hem.

Nr vi kom hem så fick jag inte upp bagageluckan på bilen då den krånglar ibland. Jonas fickade den iaf. Tuva vart helt kär i sin dockvagn och har kört på men den som en tok. Hon inventerade tältet lite men vagnen var bäst idag.
Jag och mamma planterade alla blommor och gjorde så himla fint.

Vi packade in alla i bilen och for med mormor och Tuva hem till mormor så jag och Jonas kunde spring upp på stan för att försöka hitta lite kläder till i morgon. Det gick faktiskt över förväntan, hittade en klänning, ett par shorts och två tröjor. Jonas hittade också ett par shorts, en jacka, en t-shirt och en rosa slips(till bröllopet).

Sen mötte vi upp Johannes på willys och handla mat till i morgon. Och nu äntligen har vi hunnit hem lagt Tuva rastat hundarna fixat lite till, Jonas har åkt till jobbet och nu sitter jag här. Ska strax å och sova då vi har en till lång dag framför oss i morgon.

Kommentarer
Postat av: Johanna

Jaså din karl ska oxå ha rosa Slips på sig till bröllopet de ska min med riktigt fina rosa ju, stiligt även med rosa på karlar tycker ja när dom har sånna fin kläder på sig som på sånna speciella tillfällen som bröllop då man gifter sig och så:).

2010-06-24 @ 22:58:19
URL: http://lillajohannaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus