Söndag

Jonas är och jobbar sitt sista pass innan han går på långledigt.
Igår kom vi hem från Aapua, jag for ju upp efter jobbet på fredag och ni kan ju gissa om det var helt underbart att få ha mitt barn i min famn igen.

Vi var på pajalamarknad igår innan vi rullade mot luleå. Vi handlade lite lakrits och kola åt oss på marknaden och Tuva fick ett par  små foppa tofflor och två t-shirts. När vi rullade in i stan for vi direkt till pappa och Monica och hämtade hundarna och var där till vi åkte till Kaptensgården och åt middag  med farmor, brorsan och pappa och Monica. GUD vilken god mat! Helt underbar. Men fy så mätt man blev.

Idag har vi varit och köpt en ny tripp trapp stol åt Tuva då vi lämnade den andra i byn. Nu har hon en svart och fin stol. Passar bra i köket då alla andra stolar oxå är svarta.

Har målad ytterdörren ett till varv idag och nu behövs det bara ett varv till. Annars har vi mest varit ute hela dagen.

Nu ska vi strax ta och gör kväll för en liten gumma

Kommentarer
Postat av: Angelika

kan tro att det var skönt att få hem lillgumman igen.. Dom små är ju det bästa man har :)



Har pratat med Mamma och hon kan sitta barnvakt. men då blir det bara jag och robert i kyrkan också eftersom det blir lite långt att köra kalix-luleå fram o tillbaka ;) Men skriv upp att vi kommer! =)

2010-07-11 @ 19:56:00
URL: http://www.crazyangie.bloggplatsen.se
Postat av: Angelika

Jo 8 mil fram o tillbaka är ju endå 16 mil.. men det går nog bra utan barnen också (om inte bättre) haha.. Vi kommer nog hem en sväng nu i veckan, onsdag em till fredag nån gång, börjar kl 16 då. så vi kan ju försöka styra upp nånting då? men vi får höra av oss när vi är i luleå!

2010-07-12 @ 11:39:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus