Barnfritt

Nu känns det lite bättre att tösen inte är hemma. Pratade nyss med henne i telefonen och hon var på ett strålande humör. Tror att hon kommer vara vaken ganska länge då hon sovit hela vägen i bilen..

Men appropå barnfritt.
Sitter och funderar på bröllopet och fick ett samtal idag från en av gästerna. Hon ringde för att höra om bröllopet är barnfritt och JA det är det. Jag tycker inte att ett bröllop är nått som är lämpligt för barn. Visst i kyrkan är alla välkomna även dom som tyvärr inte vart bjudna på festen och både barn och vuxna. Men i lokalen sen är det inte nått för barn, och om man ser det som så borde det bara vara jag och Jonas som har det lite svårt att hitta barnvakt då alla vi känner är på festen.

Men sitter nån nu hemma och funderar på ta med era barn så ja till att dom får komma till kyrkan men till festen nej.
Jag hoppas att det inte är för mycket att önska. Tuva kommer att vara med i kyrkan men sen far hon till någon barnvakt (vi vet ännu inte till vem? frivillig?)

Vet att vi kanske skulle skrivit det i inbjudan men vi tog det så självklart.. Sorry!

Kommentarer
Postat av: mamma

Klokt beslut. Jag tycker att det är självklart.

2010-07-05 @ 21:39:03
Postat av: Angelika

barnfritt bröllop? har aldrig hör talas om nånting sådant.. Vad är det för hemskt med ett bröllop? är inte det nånting vackert och fint?! hade jag då absolut inte trott... då får vi tänka om ser jag! trist :/

2010-07-06 @ 09:40:36
URL: http://wwwcrazyangie.bloggplatsen.se
Postat av: mamma mia

Men snälla Angelica spara kritiken. På ditt bröllop gör du på ditt vis. Men jag tycker inte att barn ska vistas i miljöer där det förekommer sena kvällar med många okända vuxna och alkohol. Ditt inlägg var både onödigt och sårande.

2010-07-06 @ 22:08:54
Postat av: Angelika

Oj Mamma Mia!! det var verkligen inget hotfullt menat av mig, och att såra någon (vilket jag hoppas stina inte blev) var då absolut inte meningen. jag yttryckte bara min förvåning som jag trodde man hade rätt till?!?. ser inget sårande i det jag skrivit, inga anklagelser eller skrivit att dom är knäppa som ska ha det. utan enbart min förvåning! men tack för din åsikt!

2010-07-08 @ 12:24:22
URL: http://www.crazyangie.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus