2010-01-31

Då var det söndag och vi ska strax ta och promenera in till stan och hämta barnet och bilen. Vi mår bra båda två men det är ju inte så konstigt eftersom vi tog det grymt lugnt i går. Jonas var väl inte helt nykter då vi kom hem man jag kände mig då inte onykter alls.

På schemat står det film och mys idag tills det att Jonas ska åka och jobba natt. Vi tänkte se första Johan Falk filmen och äta popcorn och snarre.

Nä nu börjar det kännas allt för tomt i mamma hjärtat, vill ha hem tösen nu! Bara att börja knata.

Hör och häpna

Vi har just kommit hem efter en mycket trevlig kväll i goda vänners sällskap.
Det innebär att vi har varit med Micke och Mange och druckit nån öl(inte jag för jag drack cider och vin) men det blev även middag på pastabacken och utgång på invit.
Nu sitter vi här i soffan och ska strax gå och sova och njuta av barnfri morgon i morrn.

Svinkallt!

Brr..! Jag gillar inte när det är så här kallt ute. Vill väl egentligen inte att det någonsin ska vara mindre än -10.
Trots kylan har vi varit ute på storheden och handlat lite nödvändigheter. Högst upp på den listan stod hundmat eftersom jag gav det sista i morse. Nu testade vi ett nytt foder som fanns det helt ok pris. Dessutom var det till kampanj just nu för endast 199kr för 15kg och ordinarie pris var 399kr. Hoppas bara att hundarna kommer att må bra på det.
Sen for vi och tittade lite på hemtex som hade halva reapriset. Hittade dock inte så mycket, bara några doftljus och ett gäng rosa kronljus som kommer att passa bra på borden på bröllopet.
Såklart så var vi och handlade lite mat oxå. När vi for hem sprang och och Tuva in på parell och köpte en liten present åt Jonas. Han fick en ansiktsrengöring från biotherm då hans har tagit slut.

Den här fick han.
Båda vi två älskar biotherms produkter.

Nu ikväll har jag och Tuva lekt en hel massa och läst hennes favvo bok några gånger. Efter att hom ätit ett jätte lass(för att vara Tuva) med mat fick hon lite ont i magen så jag tänkte att hon skulle få vara utan blöja en stund. Det vart en bajshög på golvet och en mycket nöjdare unge. Var även tvungen att fota henne då hon bajsade.

Lite ont i magen...

Nu ska jag se klart solsidan. Trevlig helg!


Bröllopsform!

Nu börjar jag känna mig frisk och kry. Men ska ta den här veckan att vila så kör jag igång med hårdträning nästa vecka.
Och passande till det så kom vårat paket med protein, L-glutamin och kreatin(till Jonas) idag som vi hämtade ut.

Jag har ju inte sagt det tidigare men i sommar hade vi tänkt gifta oss och tills dess vill jag vara i form.

Nu är det ju inte så mycket vikten som stör mig men vill få mer muskler och bli fastare och piggare i kroppen. Känner mig laddad till tusen och det är skönt att man har ett mål att sträva efter. Visst, nog är det fortfarande några kilon som kan försvinna men jag känner inte att det längre är ett måste att gå ner utan bara ett plus. Är bara 2 kg ifrån mitt delmål, sen tror jag inte att jag riktigt vill ner till "önskevikten" fast det får man ju se muskler väger ju som sagt mer än fett.

Nya roomservice...

Ursäkta men jag klarar inte av att se det. Tycker att inredarna är så j-la dåliga och störda. Tycker inte alls om denna säsong. Usch!



Vad tycker ni?

Dagen

Idag har vi haft en mysig dag hela familjen fram tills Jonas började jobba.
Vi steg motstridigt upp på morgon efter att ha haft en riktigt dålig natt med Tuva. Hon har en riktig slemhosta som gör att hon vaknar av att hon hostar.
När vi stigit upp och ätit frulle for vi in till stan och där strosade vi runt och åt lunch och hade det helmysigt. Jag köpte mig en ny sport-bh och Jonas fick sig nya strumpor. Sen köpte vi C-vitaminer och bepanthen.

Annars har vi bara varit hemma och inte gjort mycket jag och Tuva. Mormor/mamma kom förbi en sväng efter att hon hade varit och besiktat bilen. När hon var här passade jag på att gå ut med hundarna.

Nu ser jag på biggest looser sen är det bygglov.
Tvkväll för min del. Vad gör ni?

Frisk Nej!

Idag ringde min läkare och konstaterade att jag har ett virus i kroppen som kallas CMV. Det är dock inget allvarligt så länge man inte är gravid och det är jag inte.
Symtomen är typ långvarig feber, i flera veckor, utan andra påtagliga symtom.

Ska dock på en ny provtagning om 7-10 dagar.

Så nu vet jag var jag lider av och det är inget som är farligt så länge man inte är gravid eller har ett dåligt immunförsvar.

Alltså är det bara att vänta på att det läker ut och jag får börja träna igen.
Jonas har beställt protein och glutamin så nu j-lar ska det bli resultat.

Frisk?

Ja, eftersom läkaren inte hittar vad det är för fel på mig så kan jag väl kanske säga att jag är frisk eller?


Tuva var ju som sagt till tandläkaren i dag och det hade gått jätte bra. (själv hann jag inte dit)
Han hade varit jätte trevlig och så fick hon en tandborste.
Han hade dock sagt en sak som jag reagerade på eller som jag inte viste. Torkad frukt är sämre att ge än godis! Alltså russin och liknade är mer skadligt för tänderna än vad godis är. Visste ni det?? Jag hade då ingen aning. Men nu vet man att det man trodde var nyttigt och bättre för munnen egentligen är sämre.

Idag har vi sprungit lite på stan oxå, jag fick mig lite nya underkläder och Tuva fick bara lite hostmedicin. Efter det var vi bjudna på middag hos pappa/morfar. Jag fick pannbiff och potatis. Gud så gott det var. Tuva fick/åt en hel burk med köttfärssås och spagetti och lite sallad och några majskrokar.

Hon är i full gång med att träna på att gå. Än är det bara 3-5 steg men dom stegen blir stadigare och stadigare.
Det är så skönt att hon tagit det lugnt och väntat länge med att gå, men det ska ändå bli skönt då hon kan gå själv och man inte alltid måste bära runt på henne. Dock är det ju en bit dit.

Nu ska jag ta och hoppa i duschen och sen läsa lite i väntan på att gubben min kommer hem!

Läkarbesök

I morgon är det läkarbesök som gäller.
Jag ska tillbaka till min läkare och säkert kolla en hel del grejer då det fortfarande inte är någon förändring.
Tuva ska till tandläkaren på sitt första besök.
Hoppas att jag hinner klart så jag kan följa med dit ocå men den risken är
liten då jag har tid kl 10.15 och hon har tid 10.30.

Nu ska jag gå och sova och måste komma ihåg att ställa klockan så vi tar oss upp i morgon. Vi är ju inte speciellt morgonpigga i den här familjen.

Natti Natti

Ingen förändring

Jag har inte blivit bättre och inte sämre heller. Min sjukdom håller sig konstant.
Har ju varit och lämnat prover på vårdcentralen men dom lyckades så klart klanta bort ett av proven så jag fick fara igen och lämna.
Undra vad det är jag har?

Vi sitter dock ändå och funderar på om vi ska fara upp till Jonas föräldrar och vara där i nåndag. Jag är ju inte dödssjuk men inte pigg heller. Hade jag skulle jobba hade jag då garanterat jobbat...

Ja, vi får se hur vi gör...

Fortfarande sjuk!

Jag blir inte klok på vad det är jag har för sjukdom.
Var till läkaren igår och  tog lite prover mig fick åka på morgon igen och ta mer prover.
Läkaren tyckte att som jag förklarade det så kan det vara  körtelfeber, har ju bara haft feber i ca 2 veckor nu plus en konstant huvudvärk.

Inte nog med att jag är sjuk Tuva har gått och dragit på sig en förkylning oxå, hon har varit helt omöjlig i natt och är nu jätte snorig. Med andra ord är det en slagen familj här idag.

Jonas har ledig vecka och har nu börjat regla upp i källaren, vi ska fördra lite el så vi kan sätta upp spånskivor och gips. Kanske bilr det klart nångång där nere.......

...

Såg just att inlägget jag gjorde igår inte finns... ? Skumt och irriterande.

Idag har jag grymt ont i halsen. Måste nog snart kolla upp vad det är med min hals och om jag kanske behöver lite antibiotika.

Ikväll är vi bjudna på middag hos min far, ska blir skönt att slippa laga själv och säkert grymt gott också. Innan det ska jag fara till mamma och låna hennes skrivare lite då jag ska skicka in en jobbansökan.

Tuva sover  just nu och jag tar det bara lugnt.

Söker ni lgh?

Såg just att det kommit ut en lgh här på lövskatan. http://www.hemnet.se/beskrivning/579526?r=3
Ganska fräsch. Gå in och kika kanske vi blir grannar.. :)

Orkar inte!

Fattar inte vad det är med mig.
Tror ni inte att febern kom tillbaka nu i kväll.
Jag vill inte vara sjuk, vill vara frisk och träna och känna mig hurtig. Vad är det som motarbetar mig hela tiden?


Pissdålig natt

Natten har varit minst sagt kul. Tuva har varit orolig och jag har haft jätte svårt att sova för det är så satans varm inne i vårat sovrum nu trots att jag har stängt av elementen. Om nu inte Jonas har slagit på dom igen.. Jag är ju lite rolig också eftersom jag inte kan sova utan täcke, så trots att jag ligger och svettas så måste jag ha täcket på mig. Ska nog se över om det inte är dags att införskaffa ett nytt täcke som är svalare än det jag har idag.

I natt kom även träningsvärken smygande och idag känner jag mig öm i hela kroppen. Ändå skönt på nå sett, dock lite jobbigt då jag måste bära runt på Tuva en del.

Tuva har just fått ett bad och är nu ren och fin. Vi ska nog ta en promenad efter hon har ätit lite lunch.

Nä måste kolla vad den lilla marodören håller på med i köket!

Årets första träning

Nu har vi just ätit middag efter att ha varit och tränat. Så nu väntar bara en behövlig dusch. Tog det rätt lugnt idag eftersom det nästan är två månader sen jag var sist. Hoppas bara nu att jag får hålla mig frisk så jag inte behöver göra ett till avbrott i träningen.

Tidigare idag var jag och Tuva ute på en långpromenad med hundarna. Vi gick förbi Tuvas dagis och vidare runt och sen hem igen. Tuva fick sen sova ute i vagnen på altanen, hon sov i nästan 2 timmar vilken är mycket ovanligt för att vara hon.
Hoppas att det här underbara vädret håller i sig så vi kan göra liknade promenader varje dag.

Känner att jag börjar att få lite ångest över att hon ska börja på dagis, men vet att det kommer att gå hur bra som helst.

nä nu ska jag återgå till TVn en stund innan jag ska springa ut sista promenaden med hundarna och efter det duscha.

Gårdagen!

Jag och Tuva var slöa och tog bilen in till stan. Vi började med att fara på barn och utbildningsförvaltningen för att lämna i papprena om hennes dagis plats. I receptionen möttes vi av det i mina ögon sett det absolut suraste fejset jag sett på mycket länge.

Dom skulle ha lunch stängt där mellan 12.15-12.45 när vi kom var kl 12.05. Tanten som satt där såg minst sagt besvärad ut att vi skulle störa henne. Men iaf vände hon sig demostrativt om och sneglade på klockan som hängde på väggen men konstaterade att: Fan jag måste nog hjälpa dom. Drog en djup suck ställde  sig upp och kom fram till luckan.

Vilken service!

Efter det for vi till banken, där fick vi nog träffa den mest inkompetenta personen på hela det stället. Var där för att öppna ett spar konto åt Tuva och sätta in hennes födelsedags pengar. Han frågade då om jag fyllt i någon insättningsblankett??  Nej, sa jag, eftersom att det inte finns något konto ännu så är det ju lite svårt att fylla i en sån. Ett nervöst skratt från bankkillen.
Men sen barkade det helt. Han hade ingen koll alls på vad det var jag ville ha då jag sa att jag ville ha ett sparkonto i Tuvas namn och att jag vill att om det ska tas ut pengar från det måste både jag och Jonas skriva under för att få ut nå pengar.

Tror ni då att jag kunde öppna ett sånt konto?
NEJ!
Då måste Jonas vara med.....   ??? What???!!! Varför? det är ju inte så att jag begär om ett lån i hans namn utan för f*n ett spar konto åt våran dotter...!
Nu kan ni ju gissa om jag vart irriterad.

Till saken hör också att min mamma har öppnat ett sånt sparkonto till Tuva i en annan bank och även där måste både jag och Jonas skriva under om vi vill ha ut pengarna men då var varken han eller jag med........!! Hur gick då det till?

Ja, ja vi får väl fara båda två till banken och öppna upp ett sparkonto i hopp om att få prata med någon som har lite koll.

På banken mötte vi Linda, Tyra och Sofia som vi sen gick och tog en fika med. Väldigt trevligt! Har ju inte sett Tyra i verkligheten förän nu. Himel och plättar  vad söt hon är och det bara lyser bus om henne.

Sen på kvällen kom mormor, morbror, gammelmormor och gammelmorfar hit för att fira Tuvas 1års dag. Tuva fick en trehjuling, en bok och en slant att sätta in på banken.

Det tror jag var min dag det. Det vart ett himla långt inlägg det här men jag hoppas att ni orkar läsa det iaf.

Visste ni detta?

Tandvårdsbidrag!

Ditt tandvårdsbidrag finns som ett tillgodohavande hos Försäkringskassan. Pengarna betalas ut till tandläkaren eller tandhygienisten som behandlat dig.

Du behöver alltså inte ansöka om bidraget med någon blankett, utan säger till hos tandläkaren att du vill använda ditt tandvårdsbidrag för att betala en del av kostnaden för behandlingen. Du måste använda hela bidraget vid ett tillfälle.

Hur stort är tandvårdsbidraget?

Du får ett nytt tandvårdsbidrag den första juli varje år. Det går att spara bidraget från ett år till ett annat och använda två bidrag under ett år, samtidigt eller vid två olika tillfällen. Men du kan aldrig ha mer än två bidrag samtidigt. Har du två bidrag den 1 juli ett år försvinner ett av dem och ersätts med ett nytt.

Hur mycket du får i tandvårdsbidrag beror på din ålder

  • Till och med det år som du fyller 29 är bidraget 300 kronor per år.
  • Från och med det år du fyller 30 och till och med det år du fyller 74 är bidraget 150 kronor per år.
  • Från och med det år du fyller 75 är bidraget 300 kronor per år.

 

Vad kan bidraget användas till?

Även om tandvårdsbidraget i första hand är tänkt att användas vid undersökningar och förebyggande behandling får du också använda det för andra åtgärder.

Men det finns viss tandvård som du inte kan få bidrag för. Det gäller kosmetisk behandling, som till exempel tandblekning.

Du kan använda tandvårdsbidraget som en delbetalning för ett avtal om abonnemangstandvård.  

Info: Försäkringskassan


Feber!

Oj så trött jag var då jag kom hem igår men tror ni jag kunde somna?
Nej, för hipps vipps fick jag feber och frös som en tok. Inte kul. Sen resten av natten har jag svettats och varit helt sjöblöt.
Nu har febern gått över och jag känner mig faktiskt kry.

På en stund blir det för mig och Tuva att fara in till stan för att göra lite ärenden. Funderar på om man ska ta och promenera in till stan eller om man ska vara slö och ta bilen...

Nä, nu ska vi göra oss klar för att dra iväg.

Boring!

Attans så himelens trist man kan ha!
Det är totalt stendött på det här stället. Vart är mina 6 ankomster?
Tiden går så himla sakta, och det värsta av allt är att jag har varken musik eller tv. Tvn är trasig och lika så förstärkaren till cd-spelaren.

Vad ska jag ta och hitta på för att tiden ska gå lite fortare?

Inte bra!

Det är inte bra att sitta på jobbet och ha lite att göra man får så mycket tid till annat.
Sitter på ikeas hemsida och planerar inköp till källaren sen när den bli klar.
Har ritat upp på papper hur jag vill ha det möblerat där nere plus att jag har börjat att göra en inköpslista på ikea. Det blir en hel del. Ska slänga in det här golvet där nere tänkte vi.

Tror att det golvet kommer att göra sig riktigt bra där nere.

Vi hade tänkt ha en bäddsoffa där nere så vi kan ha gäster som sover över ibland men det får nog bli från typ suomi soffa eller liknade för jag tycker inte att ikea har någon som tilltalar mig.

Sen tittar jag lite på bord och lampor och sånt. Förvaringsmöler. Vi har ju ganska lågt till tak så det är lite svårt att hitta fina garderober men tänkte nog kanske slänga in en anneboda garderob att ha brevid trappen till jackor och sånnt.

Sen ska vi ju flytta ner tvättmaskinen ner i källaren oxå och då blir det en liten tvättstuga där nere oxå. Ska bli skönt att slippa hänga alla kläder på tork i vårat sovrum.

Ja, ja då vet ni vad jag har för mig ikväll. Vad gör ni då?


Fastnat i 80-talet?

Har (nästan) alla hotell fastnat i 80-talet?
Sitter på jobbet och har ganska lite att göra så jag tänkte att jag skulle gå ut på nätet och kolla lite vad den andra hotellen har att erbjuda. Men när jag är inne och kollar blir jag himla besviken i hur det ser ut på alla rum. Inredningen är verkligen från tidigt 80-tal. Trist och tråkig och inte speciellt inbjudande. Om jag skulle vara gäst så skulle jag absolut välja ett hotell med modern stil. Nytt och fräscht och inte ett trist gammalt rum i konstiga färgen på möbler, texilier och väggar.. Ska ge två olika exempel på hotell i Luleå. Vilket väljer du?

Valet för mig är ganska enkelt.

Men varför är det så svårt för hotell att följa utvecklingen när rummen ser ut som skit?


Jobb

Ja, då var det söndag och iomd ska jag strax åka och jobba. Jobbar 12.30-22.15, Har ju inte jobbat i receptionen på evigheter men tror nog att det ska gå bra. Det är ju som när man har lärt sig cykla det sitter kvar någonstans där bak.

Natten har varit hyfsat bra när hon till slut vill somna. Vaknade och fick komma till oss vid sex i morse och då sov vi vidare till 09.30. Själv känner jag mig inte så utvilad då jag har haft himla ont i magen i natt, fattar inte vad det är med min mage men har haft ont i den till och från i snart en vecka.

Vädret är ju toppen idag oxå, Jonas sa just att han och Tuva nog ska ta och rulla med vagnen in till stan och gå runt och strosa lite. Hade ju jag oxå velat göra, fast jag vet att jag ska på stan i morgon. Måste lämna in papprena ang Tuvas dagis plats och sen måste jag på banken och sätta in pengar. Ska öppna ett sparkonto åt Tuva.

Nä nu ska jag umgås lite med familjen innan det bär av till jobbet!

Funderingar

Har suttit och funderat över hur vi ska få till lite förvaring för mössor, vantar och halsdukar och annat som nu ligger i en faslig oreda på hatthyllan.
Vill egentligen inte ha någon hatthylla men har inte kommit på någon bra lösning ännu.
Blir kanske att slänga in två skjutdörrar så att skor och jackor försvinner.
Till de övriga sakerna funderar jag lite på en sån här:

Tror att den skulle göra sig riktigt bra hemma hos oss.
Vad tror ni?

Fortsatt kallt

Idag mår Tuva mycket bättre och är på ett strålande humör. Skönt att hon inte vart riktigt sjuk. Tror att det är någon tand igen som spökar.

Idag hade vi tänkte fara ut på storheden och kolla lite. Vi behöver på biltema och köpa lite grejer men det blir nog inte eftersom att det är så attans kallt ute. Hoppas att det blir lite varmare snart!


Sjukstuga

Våran lilla prinsessa är sjuk. Hon har feber och är ganska hängig och det är ju inge kul.
Det blir bara att vara hemma och inne idag.

Jag har just pratat med en tant på barn och utbildningsförvaltningen ang Tuvas dagisplats.
Tänk att våran stor tjej ska börja på dagis om mindre än två månader, synd bara att hon inte fick på dagiset som är här rakt över gatan men förhoppningsvis får hon börja där till hösten.

Igår hade vi främmande av Alfred, Vincent, Angelika och Robert. De kom för att fira Tuva. Vi fikade och pratade en massa, ungarna lekte och grabbarena spelade lite tv spel. Även Vince spelade lite.
Tuva fick en prinsesstelefon. Jätte söt!

Efter att dom åkt lagade vi middag till oss alla tre. Det vart spagetti och köttfärssås. Tuva tyckte att det var gott dock så har hon börjat med nå nya fasoner, hon tuggar liksom inte ur munnen utan spara maten i kindpåsarna som en hamster tills det är så fullt att hon måste spotta ut allt. Knäpp unge!

Nu ska vi ta och mysa lite innan det är dags för lunch.

Ajajaj

J-lar så ont det gör efter sprutan. Har typ inte kunnat sova i två nätter för smärtan i armen.
Inte nog med det jag har även blåsor i munnen och ont i båda mage och rygg. Är hungrig men har svårt att äta pga blåsorna.

Idag vet jag inte vad vi ska hitta på men blir kanske att fara och umgås lite med Jonas mamma som fortfarande är i stan, det gäller att passa på att ses då det inte blir så ofta då dom bor så långt borta.

Ska iaf försöka få i mig lite mat nu medans Tuva sover.

Smärta!

Måste säga att det faktiskt varit ganska skönt att inte ha nått barn hemma i natt.
Jag har så himla ont i armen så jag har haft det ganska tungt i natt och då har det varit skönt att inte ha ett barn att ta hand om dessutom.

Nu håller jag dock på att längta ihjäl mig efter min lilla skorpa. Har slagit igång motorvärmaren och ska låta den gå ett tag innan jag åker för att hämta henne.

Kollade just upp min vikt och kunde konstatera att jag fortsätter i rätt riktning, alltså neråt. Känns rätt skönt, men längtar till gymmet som jag inte har varit till på över 1 månad, nu jävlar ska jag köra stenhårt igen.

Nu kasta i sig lite mat och sen hämta lilla prinsessan!

Vaccin

Nu äntligen har jag varit och vaccinerat mig. For efter att jag jobbat.
Hör och häpna men jag behövde inte ens vänta. Det var tomt på folk.
Nu har dock ont i armen, undra hur det kommer att kännas i morgon. Som tur är är det inte min favvo sida då jag sover så jag ska nog kunna sova rätt gott.
Morfar och Monica har Tuva i natt, inte för att vi egentligen behövde ha barnvakt men dom har tjatat så länge på att dom vill låna henne över natten så nu passade det ju ganska bra. Fast det känns ganska konstigt att sova här ensam, Jonas är ju och jobbat natt så det är bara jag och hundarna hemma.

Har suttit och spelat lite sen jag kom hem men har släckt av och ska strax gå och sova, är så himelens trött.
Om ni ska köpa nått spel köp New Super Mario Bros, det är så sjukt kul. Det känns som att man är liten igen och sitter och spelar 8bitars.


Kalaset!

Tuva var himla nöjd med sin dag!
Så nöjd att hon inte hade tid att sova nå under dagen, så det var en slagen hjälte som stängde sina blå vid 19.

Det var mycket folk som kom för att fira våran lilla tjej. Dom som kom var:
Micke, farmor och farfar, morfar, Monica och gammelfarmor, Leo, Lina och Markus, faster Sussie, Thomas och kusin Manda, Marie, Vanja och Johan, Martina och Lukas, farbror Patrik, Maria och kusinerna Ida och Wilma. Jag tror att det var alla men jag ber om ursäkt ifall jag glömt någon.

Vi hade gjort två tårtor, en prinsess och en grädd.
  

Tuva fick jätte fina presenter b.la ett garage, en rutchkana, en kartellstol, kläder, pengar, ett smycke, böcker, nalle, en brio "race" bil och "skära isär" grönsaker och lite annat.

Hon är mycket förtjust i sin stol som hon vill sitta i hela tiden.
  

Så himla snygg stol!

Det är tur att det bara är jul och födelsedagskalas 1 gång per år. Nu har hon leksaker och grejer så hom klarar sig ett bra tag. Jag ska ta och sortera ut babygrejer nån dag och packa undan alla sånna grejer för dom kommer vi inte att behöva på ett bra tag.

Nu ska vi mysa på en liten stund innan jag måste göra mig klar för att åka och jobba.


Grattis mitt Älskade barn!

Ja må hon leva!
Idag är det våran älsklings stora dag! Och såklart firar vi att hon blir stortjej.
För ett år sen kom denna lilla tös till oss.
        
        
        



Det har hänt en hel del på ett år!
 Tuva du är det bästa som hänt både mig och din pappa!


Jubileum

Idag är det inte bara lördag och dagen före Tuvas födelsedag. Det är även min och Jonas dag.
Idag är det 7 år sen vi vart tillsammans.
Men som vanligt har vi inte tänkt fira det utan vi ska förbereda inför morgondagen.
Det som är fantastiskt är att fortfarande efter 7 år så känner jag mig fortfarande riktigt kär! Jag älskar min Jonas och min Tuva över allt annat på jorden. Ja, och pojkarna oxå såklart!

Nä nu ska jag och Tuva leka lite innan städningen tar vid.


Gott Nytt År!

Välkommen 2010!

Igår var det nyårsafton och det firade vi med god mat tillsammans med Jonas kollega Micke.
Vi åt renfile och potatisgratäng och pepparsås. Det var riktigt gott!
Vi drack lite äkta champange innan maten och skålade. Till tolvslaget hade vi billigare doningar i form av mosserande vin, för när man redan har drukigt lite och som vissa i går vart lite på lyset så ska man inte slösa med att skåla i champange.

Under kvällen kom en till av Jonas kolleger och några andra oxå. Vi hade en himla lugn men kul kväll.


Jag vill tacka för år 2009 för allt det gett. Framför allt för all tid med mitt underbara barn som kom och förgyllde året.
Det har varit underbart att få se henne utvecklas och få lära känna henne. Hon är det mest underbara i mitt liv, vill inte vara utan henne en sekund. Och om två dagar  blir hon ett år, måste säga att det här året har gått fort.

Nu ska jag ta och krypa mer, har en hel massa att göra i morgon.

Men vi önskar er alla ett Gott Nytt År!
 
 


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus