Vårdcentralen.

Jag måste nog snart göra adressändring till vårdcentralen. Tycker att jag är där alldeles för ofta. Idag har jag varit där från typ 8 till 10 och den från typ 11 till 12. Först skulle jag lämna nya prover för CMV viruset och sen skulle jag till tandhyginisten på undersökning. Och inte ska ni ju tro att dom håller tiderna inte... Jag skulle lämna proverna 8.15 fick göra det kl 8.35. Hos tandis skulle jag vara 8.40 och fick komma in kl 9. Det är ju helt j-la otroligt att det får vara så...

Efter att jag äntligen var klar på vårdcentralen så for jag och plockade upp man och barn och så for vi och tittade på festlokalen. Den var helt ok. Det var lite svårt att se eftersom det var typ 100 pensionärer där och hade gymnastik. Men det fanns allt, tallrikar, bestick, glas, koppar och allt sånt. Det fanns diskmaskin och två kyl/frysar. Den går nog att göra riktigt fin till bröllopet.

När vi skulle fara från lokalen började bilen bete sig underligt. Det var nog för att det var så kallt och vi hade så lite brännsle i tanken men vi tog oss iväg och for och tankade.
Sen släpte jag av Jonas hemma och for med Tuva till vårdcentralen för att hon har så jobbig slemhosta. Hon fick hostmedicin.

Nu har vi kommit hem och hunnit leka en hel del och ätit lunch och ska bara ta det lugnt och fundera på om vi ska fara in till stan trots att det är så kallt.

Måste gå!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus