Underbara dag!

Vilket vårvärder det har varit idag.
På morgon steg jag och Tuva upp och pappa fick ha lite sovmorgon. När han sen också stigit upp så tog hela familjen en skön promenad runt sjön. I stan mötte vi upp mormor som sen följde resten av vägen och hem till oss en vända.
Tuva sov så skönt hela promenaden, hon vaknade ett tag efter att vi kommit hem, vi satt ute och njöt lite till av solens värme. Tuva ville gå runt lite och leka i snön. Mitt var det var så ramlade hon och skrapade näsan lite och är nu helt röd om den.

Vi har även hunnit fara en sväng ut till storheden, jag köpte mig en väckarklocka på biltema. Sen for vi på byggmax och inhandlade konsoller, hyllplan och väggskenor till Tuvas garderob. Så nu på kvällen har vi fixat med det. Vart mycket bättre, hon hade hyllor där inne tidigare också men de var så smala, nu rymms det lite på hyllorna.

Jag har även hunnit sortera bort en massa saker som jag ska sälja på loppisen. Kommer nog att få ihop en hel del, plus att Jonas syster nog skulle vara med och dela bord med mig. Hoppas bara att man kan tjäna sig en slant.


Kommentarer
Postat av: Johanna

Är det på arcus loppisen som du ska ha ett bord o sälja bort saker?=)

2010-04-04 @ 20:45:48
URL: http://lillajohannaa.blogg.se/
Postat av: mormor

Det ska börjas i tid. Hon blir nog klok som en uggla som redan är en flitig läsare.

2010-04-06 @ 06:52:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus