2010-04-08

Idag har jag och Tuva promenerat in till stan till mormor.
Hon har fått nå jobbigt virus på sig dator som vi försökte fixa utan att lyckas. Kl 13 skulle jag vara på jobbet för vin och meny provning. Maten var grym som vanligt och vi testade vilka viner som vi kan rekomendera till vilken mat. Mycket goda viner!

När jag var klar där gick jag och mötte upp mamma och Tuva på stan och vi gick till affären som har bröllopsklänningar här i stan för att se om det hade nå fina skor, men de hade inga skor alls... Måste uå på nätet och kolla om jag hittar nå fina annars kanske jag måste åka tillbaka till piteå och köpa skorna jag testade där.. Eller är det någon som vet av var jag kan köpa vita fina skor till bröllopet?

Nu har vi varit och solat en sväng. Tuva har nyss somnat och vi myser i soffan.

Kommentarer
Postat av: Johanna

Det kan hända att det kan finnas på sko kanonen kanske dom brukar ju ha mycket o sen kan de ju hända dom får in på dom här vanliga sko affärer sko söder eller din sko men kan hända att dom börjar först få in närmare sen våren början mot när sommaren kommer. Men på cinderella o dom har dom ju hela tiden skor ju, kan finnas på internet på halens har ja sett att man kan beställa eller sko punkten kanske har nå men kan ju vara svårt o beställa skor o se om dom passar o sitter skönt oxå?. Lycka till! :)

2010-04-08 @ 20:51:31
URL: http://lillajohannaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus