Förkylning

.. inte blir nått som man tänkt. I dag skulle jag ju vara flitig och putsa klart våra fönster men vädret satte stopp för det.
Natten har inte varit bra då våran lilla tjej är snorig som f*n så just när vi skulle lägga oss i natt så vaknade en otröstlig tös som till slut fick komma och sova med oss. Stackarn snor unge.
På morgon var hon fortfarande grinig och verkade ha ont i öronen så jag packade in henne i bilen och for på jouren för att se om det var öroninflamation. Men efter ett snabbt besök inne hos den otrevligaste läkaren jag någonsin träffat så sa hon bara att det inte var öroninflamation utan en vanlig snorförkylning.

Vi hade även med oss mormor dit och sen for vi till storheden för att jag skulle på apoteket men det hade inte hunnit öppna så vi for hem igen.

Jag och Jonas diskuterade lite om vi skulle åka en snabb sväng på kalas hos kusin Ida som blev 8år idag. Vi for.
Men som sagt en kort sväng, Jonas skulle åka och jobba.

Nu ikväll har jag bara tagit det lugnt mormor kom hit sn sväng för att jag skulle slippa ta ut Tuva då jag gick ut med pojkarna. Snäll som hon är.

Nu har jag hunnit se två filmer och ska krypa till kojs. I morgon ska vi på BVC, hade egentligen tänkt att vi skulle gå på växhuset men då Tuva är så här snorig så låter vi bli det... Vi får se om det blir babysång på tisdag. Hoppas på det iaf.

Natti natti

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus