Vad fan är det som händer?

Igår pajade min dator eller egentligen batteriet. Vi använder oss mycket av att just använda batteriet i min dator men i går så dog den på en gång då man tog ut sladden.
Fattar ingen men det måste ju han blivit typ kortslutning i det eller nå.
Nu på morgon skulle jag sitta men den vill typ inte gå med på nå, tänkte att då sitter jag vid Jonas dator(men då kan man inte se på tv sammtidigt)
 Då funkar inte hans tangentbord, det är säkert batterierna där oxå tänkte jag och gick för att byta. När jag vänder på tangentbordet ser jag att det som runnit ut nå från batteriluckan, typ olja... inte slem..
Hmm.. vad fan är det här nu då. Torkar bort det och sätter i nya batterier men tror ni det startar... NEJ! så klart inte.

Nu funkar min dator lite så där men går att använda iaf. Är det nå mer som ska fucka upp sig nu eller?
Blir fan galen!!!

Kommentarer
Postat av: sanna

haha, precis sådär är våran ena bärbara också, helt viruskörd! måste be ngn kunnig hjälpa den :) jag hatar teknik, det är alltid fel på det! :(

2009-10-23 @ 11:12:11
URL: http://sannasannasanna.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jag har användarnamn och lösen på bloggen nu! men ring eller så frågar du Lina om användar uppgifterna ;-) Vill ju inte tappa dig som läsare, hihi!

2009-10-25 @ 11:07:30
Postat av: Angelika

Jag har användarnamn och lösen på bloggen nu! men ring eller så frågar du Lina om användar uppgifterna ;-) Vill ju inte tappa dig som läsare, hihi!

2009-10-25 @ 11:08:05
URL: http://angelpuss.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus