...

Känner att det var ett tag sen jag skrev här. Har inte haft så mycket att skriva om och lusten har som inte riktigt funnits där.
Tänkte att jag nu skulle bara skriva några rader för att visa att vi fortfarande lever.

Vi var igår och köpte klackfoder till ytterdörren som vi ska montera i morgon, Tuva har nämligen hittat tapetkanden där och nu är det bara en tidsfråga innan hon rivet tag och vipps så är en stor bit av tapeten borta och det vill vi ju inte ska ske. Ska även ta i tu med Tyke i morgon och klippa ner han. Måste dock komma i håg att ta hem hundschampoot från mamma idag.

Jonas är ledig i veckan så förhoppningsvis hinner vi med en hel del här hemma. Kanske till och med listar klart hela köket och trappen. Men vi får väl se vad plånboken säger efter att räkningarna är betalda. Vi har i af bestämmt att de lister vi har ska upp och jag vet inte riktigt hur mycket det är men vi kommer kanske en liten bit på väg iaf.
Vill så gärna tapetsera vårat sovrum men vi har lovat varandra att vi inte får börja nått fler projekt förrän köket och trappen är helt klart! Men det är bra för då blir man sporrad att göra klart.
Varför är det alltid så att man struntar i att sätta lister och de sista passbitarna och sånt? Det kostar inte så mycket och tar inte mycket tid men ändå så gör man det inte... Mycket dumt.

Nä nu ska jag göra mig klar för att promenera in till stan, bara Tuva vill vakna nån gång. Hon har sovit i över 2 timmar nu. Det händer ju nästan aldrig...

Kommentarer
Postat av: Angelika

Vad skönt att hon sov så länge. Typiskt bara att det händer just när du planerat in att göra nånting :)



Ja dom är så goa.. Alfred gillar att klä ut sig och samma gäller vince, så dom har haft super kul idag med olika klädesplagg på sig..



Robert går ju natt vecka i veckan. så han går kl 22-6:30 hela veckan! Men träna i morgon låter perfekt! :-)

2009-10-25 @ 14:11:29
URL: http://angelpuss.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus