Dagen idag.

Idag har vi haft besök av Tuvas farmor och farfar, dock kände inte Tuva igen dom och vart lite rädd för ca 10sekunder och grät en skvätt. Men det är ju inte så kontisgt då hon inte träffar dom så ofta.

Men det var trevligt att dom tittade förbi och dom hade med sig älgkött, blåbär, lingon, morötter, och lite bröd.
Efter dom åkt så for vi med Tuva till mormor och för till volvo för att höra om bilen. Våran dieselvärmare har lagt av och det var ju så typiskt då vi satte in tidur förra veckan. Tydligen går det nog på försäkringen så då blir det inte så dyrt.
Efter vovlo for vi och hämtade Lina och Jonas stannade kvar hos Markus så for vi och körde ett hårt pass på gymmet, skönt som tusan var det och bra gick det.
När vi tränat klart var det grabbarnas tur att åka, då fick jag och Lina surra av oss lite. Fattar egentligen inte att vi hade nå att prata om med tanke på att vi pratade i telefon i ca 2 timmar på förmiddagen. Så fick jag ju träffa Leo oxå och han var så himla go och söt. Skulle kramas och sitta i min famn hela tiden GOOunge!

Nu har vi hämtat Tuva och lagt henne och det gick jätte bra. Vi har även hunnit äta och nu tittar vi på tv och jag tänkte hoppa in i duschen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus