Underbar morgon?

I morse vaknade Tuva ganska tidigt.. vet inte exakt vad klockan var men iaf såtidigt att JOnas var fortfarande hemma.Men han behövde bara lägga till henne och ge henne tutten så somnade hon om. Sen vaknade hon igen för vällling kl 06. Jösses vad jag var trött då men efter hon ätit somnade hon om ganska omgående och vi har sovit till 08 då våran kära Ådi började yla i vanlig ordning... Tror ni jag är nå less och Skorpan(hunden som löper heter så) är inte ens inne i höglöpet ännu.... SUCK!

Nu när vi steg upp känner jag att jag har fått tillbaka den där j-la huvudvärken. Så nu dricker jag en massa vatten i hopp om att det är vätskebrist.. Men får nog kanske ta en tablett iaf.

Ikväll ska vi på middag hos Lina, Markus och Leo. Ska bli himla trevligt och garanterat svin god mat! Ser fram emot det, och är mycket nyfiken på vad det blir för gott.

Nu ska Tuva få i sig lite gröt sen ska jag kanske ta och förbereda lite inför i morgon då vi ska ha lite folk här och äta lite kräftor och annat smarrigt. Ska oxå bli väldigt roligt.

Kommentarer
Postat av: Angelika

Hoppas ni får kul ikväll!

2009-08-29 @ 07:26:19
URL: http://www.angelpuss.webblogg.se.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus