Lite seg idag...

Trots en mycket lugn men väldigt trevlig kväll så känner man sig lite små seg idag. Tror att det är för att jag sovit så oroligt i natt. Kanske är för att jag visste att Tuva inte var hemma... Så irriterande.

Men tillbaka till igår.
Marie, Sofia och Micke kom ungefär kl 18 och jag höll just på att fixa mig klart efter duschen som jag så väl behövde. Marie och Sofia gjorde allad och skar upp lite frukt och sånt medans Jonas och Micke.. ja jag vet inte riktigt vad dom gjorde.. haha men så är ju killar, dom försöker som hålla sig undan... ?
Men när allt var klart och vi hade dukat och skulle just till att äta (mycket senare än vi tänkt) kom Lina, Marco och Leo förbi en sväng.. Men men vi var iaf tvungen att börja äta så vi fick lov att vara lite otrevliga mot dom och sätta oss till bords.

Kräftfatet såg så underbart ut.




Tur vi hade våran egna papparazzi fotograf Markus där en stund! hehe
Nej men det är kul att få med alla som åt på samma bild.

Efter att vi ätit och plockat undan for Lina och co hem för en liten Leo var ganska så trött och sen började det trilla in lite annat folk från Jonas jobb. Det vart lite Gitarr Hero och en massa prat. Himla trevligt. Vart lite goda drinkar oxå så klart. Lite kaffe Karlsson och frozen strawberrie daqurie (eller hur det nu stavas).
Jag håll mig väldigt städat, vart inte ens lite salongs.. Lite trist men men vad gör man då man inte kan dricka så fort att det ens hinner slå?

Jonas vart dock lite dragen så jag fick se till att han lugnade ner sig och drack lite vatten men det var oxå lugnt men han var lite mer bakis idag istället, och stackarn som nu är på jobbet, har varit sen 12 och ska jobba till 24.

Kom inte ihåg att ta så många kort, fy på mig men några till vart det iaf.

Jonas, Joel och Micke.


Sofia, Per, Marie och Jonas.

Jaja nu ska jag åter gå till TVn innan sängen ropar.

Kommentarer
Postat av: mammamia

grattis till en jättefin blogg. du har lyckats så bra. kram mamma

2009-08-30 @ 21:43:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus