Lite shopping!

Vi for ju som sagt på toy´s i dag men jag tycker helt ärligt att det är en svin dålig butik. Och dyrt är det.
Vi köpte en present till Tuvas kusin Ida där, hon fyller år på söndag.

Men vi drog en lunch på Trend och sen vidare till BarnensHus och skulle titta på nån leksak till tösen men det slutade med en ny bilbarnstol... Inte riktigt det vi hade tänkt men men vi var ju faktiskt tvungen att ha en förr eller senate och senare är ändå mycket snart.

Jag var helt inställd på att jag ville ha en Britax men det vart en MaxiCosi



Det vart den för den var smidig och går lätt att ändra läget på Tuva.
Ja den kändes helt rätt.

Dagen träning!

Idag vart det att simma 42 längder vilket blir 1050m.

Men det vart inte att promenera varken dit eller hem. Tänkte att jag skulle bara gå hem men då kom Jonas och hämtade mig för han tyckte att vi skulle åka på Toy´s r us.

Men nu hemma här i kväll har jag gjort 100 sit ups och 20 x hitlerhunden och utfall och lite annat så nu är jag lite trött.

Men känner mig nöjd med dagens träning!

Min älskade karl vart lite inspirerad och drog iväg och sprang ca 7 km.. Det orkar inte jag ännu men kanske snart.

Fråga?

Måste fråga om ni har samma tipsnitt på min blogg som det är headern?

Min mor ringde nyss och sa att hon inte har det utan att det bara är en vanlig tråkig och så ska det inte vara...
Om ni andra oxå har det måste jag välja en annan....


STOR SUCK!
och måttligt irriterande.

Jag lyckades!

Tack Lina för tipset om hur jag kunde göra för att få till bilden på headern!
Jag lyckades nu!!!

Svin lyckligt!!


Nya tag!

Jo just ja. I morgon börjar jag igen med ett lite hälsosammare liv.
Jonas har ledig vecka så jag ska ta en promenad till Hertsön och simma lite i morgon och sen promenera tillbaka. Ja om det inte regnar för i så fall tar jag nog bilen.



Nån gång ska jag lära mig fjärillssim....



Lite seg idag...

Trots en mycket lugn men väldigt trevlig kväll så känner man sig lite små seg idag. Tror att det är för att jag sovit så oroligt i natt. Kanske är för att jag visste att Tuva inte var hemma... Så irriterande.

Men tillbaka till igår.
Marie, Sofia och Micke kom ungefär kl 18 och jag höll just på att fixa mig klart efter duschen som jag så väl behövde. Marie och Sofia gjorde allad och skar upp lite frukt och sånt medans Jonas och Micke.. ja jag vet inte riktigt vad dom gjorde.. haha men så är ju killar, dom försöker som hålla sig undan... ?
Men när allt var klart och vi hade dukat och skulle just till att äta (mycket senare än vi tänkt) kom Lina, Marco och Leo förbi en sväng.. Men men vi var iaf tvungen att börja äta så vi fick lov att vara lite otrevliga mot dom och sätta oss till bords.

Kräftfatet såg så underbart ut.




Tur vi hade våran egna papparazzi fotograf Markus där en stund! hehe
Nej men det är kul att få med alla som åt på samma bild.

Efter att vi ätit och plockat undan for Lina och co hem för en liten Leo var ganska så trött och sen började det trilla in lite annat folk från Jonas jobb. Det vart lite Gitarr Hero och en massa prat. Himla trevligt. Vart lite goda drinkar oxå så klart. Lite kaffe Karlsson och frozen strawberrie daqurie (eller hur det nu stavas).
Jag håll mig väldigt städat, vart inte ens lite salongs.. Lite trist men men vad gör man då man inte kan dricka så fort att det ens hinner slå?

Jonas vart dock lite dragen så jag fick se till att han lugnade ner sig och drack lite vatten men det var oxå lugnt men han var lite mer bakis idag istället, och stackarn som nu är på jobbet, har varit sen 12 och ska jobba till 24.

Kom inte ihåg att ta så många kort, fy på mig men några till vart det iaf.

Jonas, Joel och Micke.


Sofia, Per, Marie och Jonas.

Jaja nu ska jag åter gå till TVn innan sängen ropar.

Världens bästa mormor!

Idag efter en skön sovmorgon for jag och Tuva med mormor till stan för att titta efter en fin mössa till Tuva nu när det inte är aktuellt med solhatt längre.

Oj så vi fick leta för att hitta nå fint. Allt är antingen för tjockt eller så fanns det inte i fina färger. Men efter många om och men så gick vi till slut på Åhlens och där antligen hittade vi en fin mössa till Tuva, även en matchande skarvs. Tuva fick även ett par skor. Allt fick hon av sin mormor! Tackar så mycket!


Vi tog sen en fika på smaka och jag måste säga att jag tycker att det är det bästa fiket i stan med mycket trevlig personal och bra när man har barnvagn. Av mig får det fem stjärnor av fem möjliga. Sen har dom mycket bra priser och himla fräscha saker(mat).

Nu har jag äntligen fått sätta mig ner efter att ha förberett lite inför kvällen. Har gjort pajer och aioli, diskat och plockat. Ska strax gå upp och fixa till mig så man ser lite anständig ut då vi får gäster.

Hoppas på en väldigt trevlig kväll men god mat och god dryck.

Tuva har fått fara och vara med sin underbara mormor som vart SÅÅÅÅ ledsen och besvärad då hon skulle få ha Tuva över natten.. eller??? SÅ INTE!! Skönt att jag kan känna mig helt lugn och trygg när hon är där. Men vet ju att mamma min är helt underbar med barn, hon har ju bara så där snart 30 år i yrket.
Men det är inte utan att man längtar efter våran lilla sockertopp!


Min vacker tjej! Mamma älskar dig.


Underbar morgon?

I morse vaknade Tuva ganska tidigt.. vet inte exakt vad klockan var men iaf såtidigt att JOnas var fortfarande hemma.Men han behövde bara lägga till henne och ge henne tutten så somnade hon om. Sen vaknade hon igen för vällling kl 06. Jösses vad jag var trött då men efter hon ätit somnade hon om ganska omgående och vi har sovit till 08 då våran kära Ådi började yla i vanlig ordning... Tror ni jag är nå less och Skorpan(hunden som löper heter så) är inte ens inne i höglöpet ännu.... SUCK!

Nu när vi steg upp känner jag att jag har fått tillbaka den där j-la huvudvärken. Så nu dricker jag en massa vatten i hopp om att det är vätskebrist.. Men får nog kanske ta en tablett iaf.

Ikväll ska vi på middag hos Lina, Markus och Leo. Ska bli himla trevligt och garanterat svin god mat! Ser fram emot det, och är mycket nyfiken på vad det blir för gott.

Nu ska Tuva få i sig lite gröt sen ska jag kanske ta och förbereda lite inför i morgon då vi ska ha lite folk här och äta lite kräftor och annat smarrigt. Ska oxå bli väldigt roligt.

Framåt marsch

Nu har det börjat gå framåt för Tuva. I förrgår kunde hon knappt ta sig fram igår tog hon sig ca en halv meter idag har hon farit runt hela dagen. Man kan som säga att det bara sa poff så fattade hon hur man gör för att ta sig framåt. Hon ålar sig framåt så fint, och kul verkar hon tycka att det är.

Idag har vi stigit upp strax innan nio då lilla tjejen tyckte att det var morgon. Men då ska vi inte glöma att säga att natten faktiskt varit lite halv dålig eftersom Tuva vaknade kl 03.15 och grät och inget funkade. Så vi tog henne till våran säng och gav henne välling då somnade hon och sov till 08.45.
När vi tagit oss upp och ätit och fixat oss så bar det i väg på växhuset och där mötte vi upp Pia och Meja. Det var en massa barn och mammor där, vi sjöng och lekte i ca 1,5 timme innan vi gick hem och Tuva sov en stund och jag tog det lugnt. Men efter ett tag så kom det en j-la huvudvärk. fattar inte vart den kom i från... Så klart vaknade Tuva då och gick an som en annan ligist. Skrek medans hon lekte...

När Jonas kom hem tog vi i tu med räkningarna och det var ju inte kul om jag säger så.. det vart väl ungefär så att -Jaha då var vi fattiga igen...      TRIST!

Nu ska jag se klart du är vad du äter och säga god natt till Jonas som är på väg att gå och

Kommer den bli såld?

La ut herqules vagnen på blocket igår och det var på en gång en tjej som ville köpa den. Grejen var bara det att hon bor i landskrona... Det ligger ju i skåne.. Först sa jag att jag inte ville skicka den så långt men hon bönade och bad så nu har vi kommit överens om att jag trots allt ska skicka den till henne.. Nu väntar jag bara att hon ska skicka in pengarna så ska jag sen fara och skicka den med bussgods för jag tror att det är billigast.

I morgon ska jag och Tuva möta upp Pia och Meja på växhuset, ska bli riktigt trevligt.
Så nu ska jag ta och gå ut med hundarna och gå och sova...

Massa bebis mys

Lite sent men har varit så trött att jag inte orkat blogga. Men i måndags så tog jag och Tuva oss i väg på lite äventyr till hertsön, vid holms bageri mötte vi upp Pia och Meja. Sen bar det av till längst bort på hertsön till Lisa och Charlie.
Där var det även fler mammor och barn. Himla mysigt var det och Tuva tyckte att det var riktigt kul.
Här är lite bilder från i måndags.




Igår hade vi fin främmade av Martina och Lukas. Det var jätte länge sen vi sågs så det var himla kul att dom kom förbi en sväng. Oj så stor han har blivit lilla Lukas och pratar på som tusan.

Annars har det nog inte hänt så mycket här på Genvägen förutom att det är helt omöjligt att sova då vi för närvarande har en kåt hesylande hund här om nätterna. I morse hade jag sånn lust att bara gå ner och strypa lilla Ådi och ropar ut fina parningsrop . Grannhunden löper visst nu... SUCK!!

Nä nu ska jag kolla vad det är för fel på min dator som går så j-la segt!

Hjälp!!!

Jag har lyckats göra en jätte fin header men lyckas inte få den som jag vill då jag laddar upp den här på bloggen...
Det blir alldeles för liten och inte alls på rätt ställe...
BEHÖVER HJÄLP!!!

GRATTIS!

Vad är det för dag?
Är det en vanlig dag?
Nej, det är ingen vanlig dag, för det är Jonas fördelsedag!
HURRA! HURRA! HURRA!

Idag fyler alltså min karl år...
 Att han börjar bli gammal och gaggig behöver vi ju inte fokusera på haha men idag är det då hans dag.
 Tyvärr så är båda jag och Tuva sjuka så vi ska ha fikakalas på fredag i hopp om att vi mår bättre.
Sen på lördag kanske det blir en liten fest oxå men det är inte säkert det beror lite på hur Tuva mår men det skulle vara grymt roligt att få festa lite med våra kära vänner.

Nä nu ska jag och Tuva äta lite innan vi måste dra iväg våra sjuka själar till stan och införskaffa en liten present till världens bästa pappa.






Bloggen ska genomgå en stor förändring så den kommer att ligga nere att tag....

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus