Framåt marsch

Nu har det börjat gå framåt för Tuva. I förrgår kunde hon knappt ta sig fram igår tog hon sig ca en halv meter idag har hon farit runt hela dagen. Man kan som säga att det bara sa poff så fattade hon hur man gör för att ta sig framåt. Hon ålar sig framåt så fint, och kul verkar hon tycka att det är.

Idag har vi stigit upp strax innan nio då lilla tjejen tyckte att det var morgon. Men då ska vi inte glöma att säga att natten faktiskt varit lite halv dålig eftersom Tuva vaknade kl 03.15 och grät och inget funkade. Så vi tog henne till våran säng och gav henne välling då somnade hon och sov till 08.45.
När vi tagit oss upp och ätit och fixat oss så bar det i väg på växhuset och där mötte vi upp Pia och Meja. Det var en massa barn och mammor där, vi sjöng och lekte i ca 1,5 timme innan vi gick hem och Tuva sov en stund och jag tog det lugnt. Men efter ett tag så kom det en j-la huvudvärk. fattar inte vart den kom i från... Så klart vaknade Tuva då och gick an som en annan ligist. Skrek medans hon lekte...

När Jonas kom hem tog vi i tu med räkningarna och det var ju inte kul om jag säger så.. det vart väl ungefär så att -Jaha då var vi fattiga igen...      TRIST!

Nu ska jag se klart du är vad du äter och säga god natt till Jonas som är på väg att gå och

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus